1 op 1 EXPEDITIE

In ons leven worden we overspoeld met prikkels die allemaal iets van onze kostbare tijd willen, de kunst is om deze verleidingen op waarde te schatten. Door de komst van internet en de angst om iets te missen is er minder tijd voor creatieve gedachten en beweging. De noodzaak van de investering in een fit lijf en vitaal brein is er vaak niet. We nemen een pil en gaan door. De disbalans tussen in- en ontspanning levert schade op aan onze fysieke en mentale gezondheid. En daarmee op de kwaliteit van ons leven. Zelfs als we ons bewust zijn van de constante gekte en drukte, kost het veel wilskracht en brainpower om je eigen gedrag te veranderen én baas te worden over je eigen lijf en tijd. De Bag to Basic expedities brengen een natuurlijk evenwicht in loopbaan en leven.

meerwaarde

Lifedesign gaat om het vinden van de balans tussen de maakbaarheid van het leven en aanvaarding van wat er is. Pak je verantwoordelijkheid en onderneem actie als het moet, maar vecht niet tegen dingen die je moeilijk kunt veranderen. Als je daarmee stopt komt er ruimte en energie vrij om dingen te doen die belangrijk voor je zijn.expeditie Bag to basic individueel


Ben je onzeker over jezelf, wil je iets anders, is grenzen stellen lastig of kun je juist de controle niet loslaten?  
Geforceerd rationeel op zoek gaan naar een oplossing, werkt vaak averechts. Het antwoord ligt vaak in het onbewuste deel van jouw brein en jij krijgt het innovatieve idee vanzelf cadeau. 'Opeens weet of voel je het!' Het is de kunst van het loslaten.  

Als je wilt groeien in wat je doet, als je dingen wilt oppakken die er voor jou toe doen en als je ruimte wil opeisen om creatief te denken, dan is het belangrijk te bepalen wat je niet wilt doen. Met een not-to-list ga je productiever om met je tijd en train je jezelf om focus te hebben. Als je doet wat je wilt, kan je het ook. Dan is er een intrinsieke motivatie. Wanneer je weet wie je bent en wat je kunt, kan je dit omzetten naar actie. Creativiteit, verandering en vernieuwing ontstaat vanuit een mix van inspiratie en frustratie. Door gefocust niet je best doen en te investeren in een fit lijf en vitaal brein.  

 

LIFEDESIGN VERSUS WORKDESIGN
Vitale werknemers hebben meer plezier en energie in het werk, zijn creatiever en productiever, voelen meer betrokkenheid, gaan minder snel weg en verzuimen bovendien minder. Dit leidt tot een hoge inzetbaarheid van medewerkers. Bovendien dragen vitale werknemers bij aan een positieve werksfeer, tevreden klanten, vernieuwing en kwaliteit van werken. Daarnaast trekken enthousiaste medewerkers nieuwe gemotiveerde medewerkers aan.

Een win-win situatie voor werkgevers en werknemers!
 

Zorg dat je als medewerker jouw waarde voor het bedrijf of de arbeidsmarkt ontdekt. Met eigenwaarde, een fit lichaam en een vitaal brein, op de juiste plek, ben je van toegevoegde waarde in elk bedrijf! 


DATA , TIJD & LOCATIE

In overleg

PRIJS

Particulier € 680,-  

Inclusief persoonlijkheidstest & rapportage en btw
Tegen meerprijs uit te breiden met andere testen.

 

Zakelijk € 825, -

Inclusief persoonlijkheidstest & rapportage en btw

Tegen meerprijs uit te breiden met andere testen.

inclusief

  • 4 expeditie-avonturen van 2 uur
  • Inclusief gevulde rugtas tijdens de expeditie
  • 'Bagage' wordt afgestemd op de persoon
  • Persoonlijkheidstest & rapportage
  • Opdrachten voor onderweg en thuis
  • Inzet van verschillende methodieken
  • Je gaat aan de slag met een concreet doel
  • Focus ligt op verandering/vernieuwing
  • Gevoel van onthaasten & aanmaak gelukshormonen :-)


locatie

In het park, het bos of op het strand. Een expeditie is pas echt op maat als je zelf inspraak hebt op de locatie. Van april tot en met september staat de Hoe Vedder camper midden in het bos van Gasselte, direct grenzend aan natuurgebied Drouwenerzand. Een prachtige plek waar ik je graag ontvang. Weet of heb jij zelf een mooie ruimte of plek? Ik overleg graag de mogelijk van binnen tot buiten. Jij geeft dus aan waar je de expeditie graag wilt houden.

 

Ik bereken buiten een straal van 20 kilometer rondom Veendam een reiskostenvergoeding van € 0,22 per km.