Stijl aan een draadje

Het was afgelopen nacht tien graden onder nul. Buiten ligt sneeuw en de verwarming loeit op volle toeren. Maar in gedachten doe ik de serredeuren open, schijnt de ochtendzon naar binnen en wapperen de gordijnen door een aangename lentebries. Ik hang Kees de vogel buiten in zijn kooi aan de boom en ga ik bij hem zitten met een kopje koffie. Mijmerend over creatieve projecten, voel ik hoe de zon mijn lichaam verwarmd….

 

Terug naar nu. Oké, het is nog winter, maar dan haal ik het voorjaar alvast in huis. Daarvoor maak ik gebruik van frisse kleuren zoals babyroze. Natuurlijk gecombineerd met stoer zwart en basic wit. Ik houd graag de kosten een beetje in de hand en wil voor een paar centen, leuke nieuwe items in mijn interieur. Vaak kun je daarvoor bestaande accessoires, die je over hebt, hergebruiken.

 

Ik had nog een paar letters, een oud fotolijstje en een glazen vaas. En nu?

 

Met een rol plakfolie in marmermotief, babyroze krijtverf, een rol ijzerdraad en een bol roze touw ging ik aan de slag. De letters heb ik beplakt met folie en een lik verf gegeven. Met een lijmpistool in de aanslag, heb ik de vaas voorzien van een nieuw jasje. Dit doe je door het touw vast te zetten met een heel klein beetje lijm. Vervolgens wikkel je het touw netjes om de vaas. Af en toe zet je het touw vast met een dotje lijm. Ook het uiteinde zet je uiteindelijk vast. En om in stijl af te sluiten, boog ik het ijzerdraad in 'Stijl’ en spoot dit zwart. Het gebogen woord moet wel in het lijstje passen, dus houd daar rekening mee. Het draad heb ik met kleine spijkertjes vastgezet in de lijst, die ook al in een passende roze kleur was geverfd. Tijd om de zelfgemaakte items een plekje in het interieur te geven en een bakje koffie bij de kachel!

  

Follow my blog with Bloglovin

Reactie schrijven

Commentaren: 0

LIDIA VEDDER

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

KVK 57162778

 

Laat je waardering achter of lees wat anderen van Hoe Vedder vinden.

 

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

 VISIE

Een kiekje is zomaar een foto. Holle woorden zijn zonder inhoud. Storytelling & -styling geven verhalen vorm.