De toffe webshops achter de #happygiveawayloop2016

In januari zag ik een leuke giveaway voorbij komen op Instagram, de #happygiveawayloop2016. Een mand gevuld met allerlei hippe producten uit verschillende webshops. Een gokje wagen kan altijd….en ik won! Eind januari ontving ik een megapakket met daarin een draadmand en een heleboel mooie ingepakte cadeautjes. Mijn verjaardag is er niets bij. Een feestje.

Toen mijn kinderen uit school kwamen werd er ruzie gemaakt wie wat mocht hebben. Ehm…het is mama’s pakket, toch? Chloë kreeg na wat kissebissen de etui met zwarte plusjes en Noa de stoffen flamingo. Maar de dametjes eten ook van de leuke melamine bordjes en sprenkelen dagelijks de roze muisjes uit het leuke glazen potje op hun brood. En ik ging aan de slag met de rest van de cadeaus. Zoveel leuke kaarten vroegen om tentoongesteld te worden. Maar hoe? Ik ging op zoek naar een kaartenrek op wielen. Daar kunnen de gekregen kaarten in, maar ook de kaarten die ik zelf ontwerp en de kaarten die ik straks ga inkopen. Ik slaagde via Instagram, want daar stuitte ik op een bericht van @handmadehopes: for sale, kaartenrek. Ik ben direct in de auto gesprongen naar Groningen. Wat een leuke winkel! En vooral de sociale gedachte achter deze winkel. Neem eens een kijkje op hun site, echt de moeite waard.

De draadmand waar alle cadeautjes in zaten
De draadmand waar alle cadeautjes in zaten

Ook de rest van de spulletjes kregen een mooi plekje of zijn in gebruik genomen. Zo worden de notitieblokjes van By Bean dagelijks gebruikt voor de ‘vergeet mij nietjes van de dag’ en de boodschappen. En pronk ik regelmatig met de mooie oorbellen en schattige armbandjes Klein Geluk. De prachtige illustratie van De wereld van Martine staat op de slaapkamer van mijn dochter. En zo heeft zij stiekem nog een cadeautje van mamma ingenomen ;-)

 

Hieronder vind je een link naar alle toffe webshops. Ik zeg, shop je gek!

 Popsjesenco

Oldtimefavourites

Me-inspiring-myself

A lot of happiness

Kus van Mus

Witgrijsroze

Klein geluk
De wereld van Martine

Depot 74

Mette & Pernille

Hartverwarmend

Studio Little Things
By Bean

Lizet Beek
Sunny Dreams Enschede
Shops with love

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Sanne (maandag, 07 maart 2016 13:04)

  Wat leuk dat je er een blog over hebt geschreven! En ik zie dat de draadmand een leuk plekje heeft gekregen, tof!
  Heel veel plezier ermee en bedankt voor de vermelding!

  Liefs Sanne

 • #2

  Chantal (maandag, 07 maart 2016 18:40)

  Leuk om te lezen :). Veel plezier ermee!!

LIDIA VEDDER

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

KVK 57162778

 

Laat je waardering achter of lees wat anderen van Hoe Vedder vinden.

 

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

 VISIE

Een kiekje is zomaar een foto. Holle woorden zijn zonder inhoud. Storytelling & -styling geven verhalen vorm.