Furnlovers blogparty @VT Wonen & Design beurs

Bloggen is gewoon leuk. Ik verdien er niets mee, het kost veel tijd en er zijn te weinig mensen die mijn stukjes lezen … Maar dagelijks doe ik zoveel inspiratie op, met een hoofd vol ideeën tot gevolg. Door dit te fotograferen en op te schrijven geef ik mijn brein wat rust. En dan komen er verrassingen uit onverwachte hoek: een uitnodiging om met het gastblogteam van Furnlovers naar de VT Wonen & Design beurs te gaan. Nog meer input! En daarom uiteraard weer een verhaal, foto’s en video over mijn ervaringen, inspiratie & musthaves voor jou.   

VT Wonen huis

Ik moet eerlijk bekennen dat ik het VT Wonen huis toch wel het leukste vond. De styling en het gebruik van mooie kleuren, stoere (natuurlijke) producten en veel botanisch groen. Het DJ mannetje met hoed en platenspeler zorgde voor een goede vibe in het huis. Heerlijk om daar, samen met de camera, een poosje te vertoeven. Een trend in het VT wonen huis is het gebruik van tegels. Een schouw betegeld met witte vierkante tegeltjes, een keukenwand- en blad met tegels in zwart, wit en grijstinten of vloertegels in verschillende patronen. Tegenover het huis was ook de VT Wonen shop te vinden, waar veel leuke merken vertegenwoordigd waren, zoals de A little lovely company, Zusss en natuurlijk producten van VT Wonen zelf.

 

Bloggers
Na een rondje hotspots was het tijd om naar ‘de basis’ te gaan. Naast het woontheater kon het Furnlovers blogteam de laptops, telefoons en fotocamera’s inpluggen om live verslag te doen van alle indrukken. Ik ben als DIY reporter over de beurs gegaan en heb dit voor je op een rijtje gezet in mijn vorige blog. En natuurlijk moest er onderling informatie uitgewisseld worden over persoonlijke ervaringen en tips. We ‘kenden’ elkaar online, maar offline is minstens zo leuk! Iedereen gaf zijn eigen invulling aan het posten van mooie dingen. Instagram was toch wel favoriet, bekijk hier de mooie feeds van het ‘team Furnlovers’:

 

Muurmeesters

En dan mijn favoriet: de muurmeesters! Rembrandt, Vermeer, Frans Hals…Hoe bijzonder is het om met een meesterwerk van één van deze meesters je kamer of kantoor een statement te geven. De muurmeesters zijn verkrijgbaar in (groot formaat!) textielprints, kussens en etuis. Ik kon de verleiding niet weerstaan om een kussen mee te nemen. Het ‘Meisje met de parel’ schittert nu op onze bank.

 

Meer!

Er was natuurlijk nog veel meer leuks, maar als ik te lang van stof word, dan wordt dit blog helemaal niet meer gelezen vrees ik (gaap ;-). Oké, nog een paar dan!

Ken je Leeff al? Naast hun eigen merk, verkopen ze ook andere merken, zoals Mijn Stijl en Dassie-artisan. Heerlijke geuren en prachtig woonaccessoires!

Om je te inspireren en het fijne gevoel te geven, dat ik had tijdens mijn verblijf op de beurs, heb ik een cadeaupakketje samengesteld. Hierin zit een heerlijk geurzakje, een ‘plant me’ kaart van Dassie, een zakje met leukerd van een steen van Zusss en een gekreukeld canvas van 30 x 40 cm met een opdruk naar keuze van mijzelf.

 

Winnen?
Laat een reactie én je e-mailadres achter onder dit blog. 
Op 7 oktober maak ik de winnaar bekend. En mocht je ook nog gaan; veel plezier.

 

Liefs,

Lidia

Reactie schrijven

Commentaren: 12
 • #1

  Roos (vrijdag, 30 september 2016 10:41)

  Volgens mij heb je een super leuke dag gehad daar.. volgend jaar zal ik ook maar een bezoekje brengen;-) en leuke dingen heb je meegenomen...ik doe graag mee!
  Groetjes Roos
  Roospannevis@gmail.com

 • #2

  Pernette (vrijdag, 30 september 2016 11:46)

  Leuk om je blog te lezen met mooie foto's om te bekijken! Zaterdag ga ik hetzelf ervaren en zien, heel veel zin in. Het cadeaupakketje met hebbedingen ziet er leuk uit!
  Groeten van Pernette
  (pernette49@gmail.com)

 • #3

  Wilma (vrijdag, 30 september 2016 18:49)

  Wederom een leuke blog! Mooi om je ervaringen (gedeeltelijk) te lezen en uiteraard ding ik graag mee naar je samengestelde pakketje!
  Groet, Wilma
  wilmavanderzon@hotmail.com

 • #4

  Marielle (zaterdag, 01 oktober 2016 08:24)

  Wat was het gezellig! Zó leuk om je een keer te ontmoeten. Je bent 'n schat! X

 • #5

  Chiara erken (zaterdag, 01 oktober 2016 08:28)

  Superleuke blog heb je geschreven over de VT wonen beurs.
  Ik heb het onwijs naar m'n zin gehad, en vond het leuk om jullie te leren kennen. En vooral om mijn behangbuddy eindelijk eens live te zien.
  Hele dikke kus,
  en hopelijk zien we elkaar snel weer eens 'n keer!
  Xoxo Chiara

 • #6

  Tamara Sille (zaterdag, 01 oktober 2016 08:40)

  Leuk Lidia, keep going!

 • #7

  Cindy (zaterdag, 01 oktober 2016 08:47)

  Als Belgische heb ik dit jaar voor het eerst van de VT wonenbeurs gehoord. Wat een evenement! Door jouw blog te lezen ervaar ik alvast een beetje het VT wonenbeurs gevoel en kan ik heel wat inspiratie opdoen voor bij mij thuis! En wat heb je een leuk pakketje samengesteld! Ik doe graag mee! En volgend jaar ga ik zeker zelf eens een kijkje nemen op de beurs!
  Groetjes, Cindy
  cindy_verhoort@hotmail.com

 • #8

  Irene (zaterdag, 01 oktober 2016 10:26)

  Wat een heerlijk bericht!! Was superleuk jou (en de anderen) te ontmoeten. Tot een volgende keer en tot die tijd online op je mooie blog en IG!! Liefs Irene

 • #9

  Astrid Haan - Wever (zondag, 02 oktober 2016 20:40)

  Leuk om je blogs te lezen. En ideetjes op te doen voor mijn eigen stoere interieur.

 • #10

  Joke ellen (zondag, 02 oktober 2016 23:11)

  Leuke inspirerende blogs!
  Ik doe graag mee met je winactie.
  Groetjes, Joke ellen
  ellen_joke1969@hotmail.com

 • #11

  Cindy (dinsdag, 04 oktober 2016 17:29)

  Hallo, ik ben dezelfde Cindy als in post nr 7 hierboven :-)
  Ik zag net dat er een foutje in mijn e-mailadres geslopen is.
  Dit is cindy_vervoort@hotmail.com ipv cindy_verhoort@hotmail.com
  Groetjes, Cindy

 • #12

  Esmée (woensdag, 05 oktober 2016 15:51)

  Heyhoi!

  Kan me wel uren vermaken zo.. (Oepsie!) Inspirerend, vrolijk en een aanwinst (:
  Leuk!

  Mijn email?
  essienandpersad@hotmail.com

  Lieve groetjes!
  #keepupthegoodwork

LIDIA VEDDER

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

KVK 57162778

 

Laat je waardering achter of lees wat anderen van Hoe Vedder vinden.

 

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

 VISIE

Een kiekje is zomaar een foto. Holle woorden zijn zonder inhoud. Storytelling & -styling geven verhalen vorm.