Spiraalhanger voor luchtplantjes

In mijn vorige blog heb ik jullie laten zien hoe je in een handomdraai kunstwerken van cirkels maakt voor aan de muur. Hierop heb ik een leuke aanvulling: de cirkelvormige luchtplanthanger. Ook deze Do It Yourself is weer super eenvoudig te maken en past ook nog eens leuk naast de andere cirkels.

Benodigdheden:

 

- Een metalen ring, verkrijgbaar bij Pipoos
- Buigzaam ijzerdraad (action)

- Kabelbinders (action)
- Kettingdraad, per meter verkrijgbaar bij de bouwmarkt
- Schaar
- Luchtplantje (www.draadzaken.nl)

Knip zo'n 30 cm ijzerdraad van de rol en vorm hier een mooie spiraal van. Check even of je luchtplantje hierin wil blijven staan. Als dit het geval is, plaats dan de spiraal met kabelbinders op de metalen ring. Bevestig dan de ketting aan de ring en je bent klaar om je nieuwe cirkelkunst op te hangen.

 

Plaats je plantje in de spiraal en klaar is Kees. Het is leuk om meerdere cirkels en/ of draadachtige materialen bij elkaar te hangen. Bij Draadzaken vind je ook kant en klare DIY pakketten, waarmee je geometrische hangers kunt maken voor je luchtplantjes. Wissel lekker af!

 

Hier staat op zondagmiddag al vroeg de haard aan en op de tafel staat een heerlijke Latte Macchiato. Morgen is de vakantie afgelopen en moeten we allemaal weer vroeg van bed en door weer in wind...Maar zover is het nog niet. Ik geniet naast het warme vuurtje nog even van mijn leuke zelfmaker.

 

Liefs,

Lidia

Reactie schrijven

Commentaren: 0

LIDIA VEDDER

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

KVK 57162778

 

Laat je waardering achter of lees wat anderen van Hoe Vedder vinden.

 

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

 VISIE

Een kiekje is zomaar een foto. Holle woorden zijn zonder inhoud. Storytelling & -styling geven verhalen vorm.