· 

Expeditie Pieterpad | Groesbeek - Gennep

Dit is de allereerste Pieterpadroute die ik loop. Midden in het land, ergens tussen Pieterburen en de Sint Pietersberg in Limburg. Ik wil kijken of dat wandelen iets voor me is. We staan wegens de uitgebroken pandemie in maart 2020 'noodgedwongen' op de camping in Groesbeek, vlakbij Nijmegen. Eigenlijk zou deze week de Nijmeegse vierdaagse plaatsvinden, maar dit gaat niet door. Toch lopen er veel mensen langs de camping, waardoor ik nieuwsgierig raak naar dat wandelvirus. Dit virus schijnt beter te zijn voor je gezondheid, dus besluit ik zonder enige voorbereiding in Groesbeek te starten met etappe 18 van het Pieterpad op mijn hardloopschoenen. De foto's hieronder (en de rest van mijn Pieterpad blogs) vertellen de rest van het verhaal...LIDIA VEDDER

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

KVK 57162778

 

Laat je waardering achter of lees wat anderen van Hoe Vedder vinden.

 

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

 VISIE

Een kiekje is zomaar een foto. Holle woorden zijn zonder inhoud. Storytelling & -styling geven verhalen vorm.