Ik ga Vedder op eigen kracht!

Wat als je motivatie afneemt en de zaken, die belangrijk voor je zijn, niet langer kwijt kunt in je werk? Voor mij was dit de reden om eindelijk de keuze te maken om volledig op eigen benen te gaan staan! Ik leg mijn werk voor Van der Valk per 1 oktober neer en ga eind oktober officieel uit dienst, om freelance/interim 'vedder' te gaan. Met trots kijk ik terug op een dynamische tijd, waarin ik twee hotels 'in de markt' heb mogen zetten. Een bedrijf welke mij de kans heeft gegeven koers en richting te geven aan een sterk merk en familiebedrijf.

 

Allerlei (on)zekerheden hebben me er jaren van weerhouden om Hoe Vedder als een serieuze business te zien. Ik pionierde, had lol, maakte fouten en stampte van alles uit de grond; van het organiseren van evenementen, ontwerpen van huisstijlen tot stylingadviezen en het verzorgen van expedities. Het allerbelangrijkste was dat ik daarbij geen druk ervaarde en er geen financiële onzekerheid was. Ik had de creatieve ruimte om te spelen in mijn eigen speeltuin, met een flinke dosis fun en zonder de druk van buitenaf. Nu voelt de tijd rijp om het serieus aan te pakken, maar met dezelfde dosis enthousiasme.

De afgelopen 20 jaren werkte ik, als Communicatie professional, naast Van der Valk in verschillende andere 'keukens', zoals zoals Scholengemeenschap Winkler Prins, Herinneringscentrum Kamp Westerbork, Rabobank en Univé Verzekeringen. Als parttime freelancer heb ik verschillende projecten uitgevoerd en deed verschillende opdrachten voor ZZP-ers. In 2018 schoolde ik me ook in het coachen en ging de verschillende vormen van communicatie op een creatieve manier met elkaar mengen.

En nu bundel ik alle ervaringen en ga me volledig richten op Hoe Vedder CO! Ik wil personen, bedrijven en organisaties ondersteunen, die creatieve slagkracht missen.

CO staat voor Creatieve Ondersteuning (freelance of interim) in de vorm van COpy, COmmunicatie, COntent creatie, Coaching en Co-work. Hoe Vedder = Lidia Vedder, en staat niet voor vaste stramienen, eindeloos veel koffiesessies en verhalen mooier maken dan ze zijn. Maar wel voor EFFECTIEVE INTERACTIE. Samen bedenken, ontwikkelen en doen!

 

Ik sta te popelen om van de hoge duikplank te springen, maar spanning en onzekerheden voel ik natuurlijk ook...Straks kom ik met mijn buik plat op het water terecht; AU. Ik voel me als een vis in het water als ik creatief bezig ben, maar bij ondernemen komen meer zaken kijken. Daarom doe ik graag een beroep op jou: heb je tips, suggesties of ideeën die me Vedder kunnen helpen op het gebied van starten met een serieuze onderneming, inspirerende werkplekken, algemene voorwaarden, netwerken, de administratie, naamsbekendheid opbouwen... Of heb je interesse in Creatieve Ondersteuning? KOM VEDDER, dan drinken we samen een koffie to CO 😉


Oh ja...Ik zou het heel erg waarderen als je jouw herinnering aan ons (zakelijk) contact zou willen delen. Je kunt daarvoor hier een review achterlaten.

Bye,

Lidia

 


LIDIA VEDDER

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

KVK 57162778

 

Laat je waardering achter of lees wat anderen van Hoe Vedder vinden.

 

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

 VISIE

Een kiekje is zomaar een foto. Holle woorden zijn zonder inhoud. Storytelling & -styling geven verhalen vorm.