· 

Door de week 44 | 2021

'WICKED'

Mijn eerste officiële week als zelfstandig ondernemer: yes, this is fun! Aan ideeën geen gebrek en er stonden ook al toffe opdrachten in de agenda. Een interview met Alfred Reurink voor het boek dat ik mag schrijven over ondernemers, een 'strippenkaart-call' met Henriëtte de Weerd om haar bedrijf MenUp Mentor de juiste boost te geven, de voorbereidingen treffen voor de roadtrip inzake het vijfjarig bestaan van Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk en een fotoshoot @ Salon 51 van Sandra Muurman voor haar nieuwe website en socials.

 

Oké, mijn valkuil is nu dat 'pauze' niet meer bestaat. In mijn speeltuin is er altijd wel wat te doen. Zo had ik samen met mijn dochter een 'wicked' fotosessie om content te maken voor een tof evenement wat ik wil organiseren. En ging ik op pad om foto's te maken voor de nieuwe content pakketten, welke kakelvers in mijn nieuwe webshop staan. Gelukkig hadden mijn zussen een vooruitziende blik en dook ik met hen twee dagen het Pieterpad op voor de nodige ontspanning. Niet slecht toch zo'n eerste week?

Lidia

LIDIA VEDDER

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

KVK 57162778

 

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

EXPERTISE


Selfmade fotograaf & stylist | 'School of life'

Professioneel geregistreerd
life & loopbaancoach | Balansgroep

DTP-er/ vormgever | House of Media

Marketing & Communicatie | Hanzehogeschool /Hotelschool

Gewerkt voor o.a.:
Van der Valk, Scholengemeenschap Winkler Prins, Herinneringscentrum Kamp Westerbork, Univé Verzekeringen, Rabobank, Communicatiefestival, Garage TDI Theater, Roodpaleis en verschillende zzp-ers.

Laat je waardering achter of lees wat anderen van Hoe Vedder vinden.

 

MISSIE

"Handen en voeten geven aan verhalen die een (groter) podium verdienen, zonder luchtfietserij, door aandacht en kleur te geven op de vragen 'wat' en 'hoe', maar vooral WAAROM."