· 

Door de week 45 | 2021

GELUK

Volgens Guido Weijer zijn succesvolle mensen niet gelukkiger, maar gelukkige mensen wel succesvoller. Een mooie stelling die ik 'vedder' onderzoek tijdens het interview met ondernemer Ben Timmerman. Wat zijn de gemene delers tussen ondernemers en hoe verhoudt geluk zich hierin? En wat betekent succes? Voor de één is dit financiële rijkdom, een ander zal meer waarde aan vrijheid hechten. Ik behoor tot die laatste categorie. Onze enige auto, een 'normale' Clio, brengt me overal naartoe wanneer en waar ik wil. Zo reed ik afgelopen vrijdag naar het Creative Life Event in Utrecht, gewoon, omdat ik daar gelukkig van word. Alleen al het feit dat ik nu over geluk kan schrijven is al geluk op zich, want ik denk niet dat mensen in oorlogsgebied, die aan het overleven zijn, nadenken over wat hun gelukkig maakt....Wij hebben daarentegen de luxe om elke dag 10 minuten vrij te maken voor een 'Guido-moment' (check filmpje). Wat is jouw antwoord op deze vraag, waarvoor je volgens hem elke dag 10 minuten je laptop voor dicht moet klappen en je telefoon aan de kant moet gooien? Ik kon elke dag volmondig met JA beantwoorden, omdat ik blij word als ik speel met mijn camera, wat ik afgelopen week in een te gek oud pand mocht doen met Brand Activator Anouk Kral en in de kleurrijke salon 51 en als ik mag spelen met verhalen, zoals voor het boek in samenwerking met Alfred Reurink.

 

Tot volgende week!

Lidia

 

LIDIA VEDDER

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

KVK 57162778

 

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

EXPERTISE


Selfmade fotograaf & stylist | 'School of life'

Professioneel geregistreerd
life & loopbaancoach | Balansgroep

DTP-er/ vormgever | House of Media

Marketing & Communicatie | Hanzehogeschool /Hotelschool

Gewerkt voor o.a.:
Van der Valk, Scholengemeenschap Winkler Prins, Herinneringscentrum Kamp Westerbork, Univé Verzekeringen, Rabobank, Communicatiefestival, Garage TDI Theater, Roodpaleis en verschillende zzp-ers.

Laat je waardering achter of lees wat anderen van Hoe Vedder vinden.

 

MISSIE

"Handen en voeten geven aan verhalen die een (groter) podium verdienen, zonder luchtfietserij, door aandacht en kleur te geven op de vragen 'wat' en 'hoe', maar vooral WAAROM."