· 

Grunn in 't Duuster

Ooit schaamde ik me dat ik uit Groningen kwam. Als jong volwassene wilde ik naar de grote stad Amsterdam. Geen bekrompenheid, maar een leven vol mogelijkheden! De liefde hield me in eigen provincie. Gaandeweg leerde ik Groningen waarderen. De rust, cultuur en waanzinnige vergezichten zorgden ervoor dat ik me er thuis ging voelen. Nu hoor ik mijn eigen kinderen echoën. Maar Groningen schudt op zijn grondvesten; wat heeft het onze jeugd nog te bieden?

 

 
LIDIA VEDDER

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

KVK 57162778

 

Laat je waardering achter of lees wat anderen van Hoe Vedder vinden.

 

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

 VISIE

Een kiekje is zomaar een foto. Holle woorden zijn zonder inhoud. Storytelling & -styling geven verhalen vorm.