WORKSHOPS

Wegdromen bij mooie foto’s van een zonsondergang, de rust van de natuur, mooie creaties en fantaseren over je volgende bestemming of doel.
Ontdekken wat je nog niet wist. Zien, voelen, verbeelden en ervaren…

Van online naar offline genieten!


Individueel

De natuur is rustgevend en ontspant; dat helpt bij het verdiepen van persoonlijke of werkgerelateerde kwesties. Door te bewegen, de frisse lucht en de rustgevende natuur kom je eerder bij je gevoel en creativiteit. Hierdoor bieden zich vaak nieuwe mogelijkheden aan, die je eerst over het hoofd zag. Daarnaast zorgt het wandelen voor een daling van je stress hormoon en maakt je lichaam stoffen aan die je een positief gevoel geven. kortom; de natuur is rustgevend, en zorgt voor ontspanning van lichaam en geest. 

 

Individueel

Door praktisch en op een creatieve manier aan de slag te gaan met jouw kwaliteiten, valkuilen en allergieën, kun je een antwoord vinden op vragen als:

  • wat zijn mijn kernkwaliteiten?
  • Wat is mijn grens tussen een kwaliteit en een valkuil?
  • Welke kwaliteiten kan ik gebruiken voor het schrijven van een sollicitatiebrief?
  • Welke valkuil ligt op de loer als ik met stress te maken krijg?


Maximaal 8 - 10 personen

Schakel even terug uit de vijfde versnelling. Offline en in de natuur ontvang je minder prikkels en kun je vertragen en ontspannen. Hierdoor krijg je ruimte om na te denken over de dingen die je belangrijk vindt. In de natuur kijk en beleef je wat er om je heen gebeurt, zonder de afleidingen van alledag. Focus, ... en ontspan!

 

 

 

 


Individueel

 

Jouw Curriculum Vitae is een persoonlijke visitekaart, om die baan waarvan je droomt te kunnen bemachtigen. Maar hoe val je op tussen de vele CV's van de andere kandidaten? En sluit je CV wel aan bij het gevraagde profiel en nog belangrijker, ben jij wel je CV?

Maak een plan de campagne en verover die gedroomde baan met jouw unieke CV.Lidia Vedder

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

Tjark Jans Giezenstraat 6
9641 KB Veendam

KVK 57162778
BTW NL102412972B02