Wegdromen bij een mooie zonsondergang of fotograferen in de mist. Hoelahoepen om uit je hoofd te komen of een Brainwash om je gedachten te structureren. In- en ontspannen fantaseren over je volgende bestemming of doel. Ontdekken wat je nog niet wist. Zien, voelen, verbeelden, ervaren…en unplug.

Van online naar offline genieten! WORKSHOP ONTMASKER JE EIGENSCHAPPEN

Individueel

Door praktisch en op een creatieve manier aan de slag te gaan met jouw kwaliteiten, valkuilen en allergieën, kun je een antwoord vinden op vragen als:

  • wat zijn mijn kernkwaliteiten?
  • Wat is mijn grens tussen een kwaliteit en een valkuil?
  • Welke kwaliteiten kan ik gebruiken voor het schrijven van een sollicitatiebrief?
  • Welke valkuil ligt op de loer als ik met stress te maken krijg?

WORKSHOP HOELAHOEPEN

Groep  (7 - 10 personen)

Een workshop die een glimlach op ieders gezicht tovert! Door de veelzijdigheid van de hoepel is een workshop hoepelen geschikt voor iedereen. Man, vrouw, jong, oud, fit of niet fit.  Niet denken, maar gewoon doen. Het is een leuke en effectieve work-out waar je fit en vrolijk van wordt. Buiten in de natuur, in de pauze met collega's op het werk of met een groep vrienden op je favoriete plek; hoepelen kan overal.

 

 

 WORKSHOP FOTOGRAFEREN IN DE NATUUR

Groep (8 - 10 personen)

Schakel even terug uit de vijfde versnelling. Offline en in de natuur ontvang je minder prikkels en kun je vertragen en ontspannen. Hierdoor krijg je ruimte om na te denken over de dingen die je belangrijk vindt. In de natuur kijk en beleef je wat er om je heen gebeurt, zonder de afleidingen van alledag. Focus, ... en ontspan!

 

WORKSHOP BRAINWASH

Groep (10  - 12 personen)


Wat zou je willen (veranderen)? Dromen lijken vaak onbereikbaar. Heel veel mensen lopen vast door het najagen van hun eerste idee, het perfecte idee of dat ene grote idee, dat de oplossing voor het probleem lijkt te zijn. Nieuwe inzichten ontstaan juist door het creëren van meer ideeën, waardoor de kans bestaat dat je er eentje vindt, waarvan je energie krijgt, wat werkt en waar je helemaal achter staat.  Lidia Vedder

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

Tjark Jans Giezenstraat 6
9641 KB Veendam

KVK 57162778
BTW NL102412972B02