Wegdromen bij een mooie zonsondergang, de rust van de natuur, fantaseren over je volgende bestemming of doel. Ontdekken wat je nog niet wist. Zien, voelen, verbeelden, ervaren…en leren.

Van online naar offline genieten! Individueel

De natuur is rustgevend en ontspant; dat helpt bij het verdiepen van persoonlijke of werkgerelateerde kwesties. Door te bewegen, de frisse lucht en de rustgevende natuur kom je eerder bij je gevoel en creativiteit. Hierdoor bieden zich vaak nieuwe mogelijkheden aan, die je eerst over het hoofd zag. Daarnaast zorgt het wandelen voor een daling van je stress hormoon en maakt je lichaam stoffen aan die je een positief gevoel geven. kortom; de natuur is rustgevend, en zorgt voor ontspanning van lichaam en geest. 

 

 

Individueel

Door praktisch en op een creatieve manier aan de slag te gaan met jouw kwaliteiten, valkuilen en allergieën, kun je een antwoord vinden op vragen als:

  • wat zijn mijn kernkwaliteiten?
  • Wat is mijn grens tussen een kwaliteit en een valkuil?
  • Welke kwaliteiten kan ik gebruiken voor het schrijven van een sollicitatiebrief?
  • Welke valkuil ligt op de loer als ik met stress te maken krijg?

Maximaal 8 - 10 personen

Schakel even terug uit de vijfde versnelling. Offline en in de natuur ontvang je minder prikkels en kun je vertragen en ontspannen. Hierdoor krijg je ruimte om na te denken over de dingen die je belangrijk vindt. In de natuur kijk en beleef je wat er om je heen gebeurt, zonder de afleidingen van alledag. Focus, ... en ontspan!

 

 

 

 

Maximaal 10  - 12 personen

 

Omdat in de snippers tijd die overblijven tussen de dagelijkse werkzaamheden, online zijn, checken en reageren, kun je nauwelijks iets doen wat echt vervulling brengt. Door de confetti aan gedachten, dromen en doelen te structureren ontstaat er ruimte om ze na te jagen.Lidia Vedder

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

Tjark Jans Giezenstraat 6
9641 KB Veendam

KVK 57162778
BTW NL102412972B02