Meer voelen, minder denken


Ken jij dat? Dat je dagen gevuld zijn met denken, piekeren, praktische zaken en doen. Je hoofd heeft de regie en je springt van het één naar het ander. En hoe meer je je hoofd volgt, hoe minder ruimte er is voor simpel zijn. Uiteindelijk voel je je regelmatig moe, vol en is ontspanning ver weg. Meer aandacht voor je lichaam en wat er te voelen is, betekent direct minder aandacht voor de activiteiten in je hoofd. Door het volgen van deze workshop, geef je een cadeautje aan jezelf.

 

PROGRAMMA GROEP (Opgave 10-12 personen)

 • Instuif met koffie, thee en lekkernijen
 • Yoga & Mindfulness - Isabella Trip, Isayoga
 • In deze workshop nodigen we je met oefeningen en meditatie uit om meer te ervaren in je lichaam, zowel fysiek als gevoelsmatig. Je verlegt je aandacht van denken naar voelen, de eerste stap naar zijn wie je werkelijk bent en ontdekt aan wat er leeft in jou. De yoga poses zorgen daarnaast ook voor een soepel en gezond lichaam. 
 • Lunch
 • Workshop ‘Brief vanuit het hart’ - Lidia Vedder, Hoe Vedder Lifedesign
  Gevoelens of emoties hebben een signaalfunctie. Ze geven weer of voldaan wordt aan onze persoonlijke belangen. Soms zijn we ons niet bewust van deze signalen. In deze workshop geef je woord aan de gevoelens en de bijbehorende gedachte of overtuiging. Wat doet een bepaalde situatie met jou? 
  Door je gevoelens op te schrijven geef je vorm aan je gedachten en schoon je het hoofd op. Kortom: spelen met letters, woorden, gevoelens en gedachten met als resultaat een bijzonder cadeau aan een ander of jezelf, recht uit het hart.
  Inclusief koffie, thee en wat lekkers.
 • Ontspannende afsluiting & goodiebag

Neem contact op om te reserveren voor een groep. De workshop duurt +/- 5,5 uur. Locatie en data gaan in overleg. Prijs afhankelijk van het aantal deelnemers, locatie, eventuele aanvullingen en afstand (reiskosten o,22 per km)) vanaf Veendam.


Lidia Vedder

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

Tjark Jans Giezenstraat 6
9641 KB Veendam

KVK 57162778