SLOW SPORTS

Fysieke en mentale ontwikkeling draagt bij aan ons geluksgevoel en gezondheid. Bewegen heeft een gunstig effect bij angst, stress en depressie én verbetert de hersenfunctie, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën. Slow Sports staat voor: genieten en ontspannen bewegen in de natuur!


Vanaf oktober start ik met Slow Sports op verschillende locaties in Groningen en Drenthe.

 

Slow Sports is een trainingsvorm voor beginners tot matig gevorderden in de buitenlucht, waarbij ontspannen en genieten van het bewegen voorop staat. Ook bewustwording van je lichaam en van de beweging is een belangrijk onderdeel van de training.  Hierdoor leer je beter aanvoelen of je de beweging goed uitvoert, om blessures te voorkomen. Slow Sports biedt een combinatie van diverse beweegvormen. Je krijgt een veelzijdige training waarin gewerkt wordt aan de opbouw van je conditie, spierkracht en lenigheid. Deze oefeningen komen uit diverse takken van sport, als yoga, kracht- en looptraining.

 

Waar?
In de buitenlucht in een bosrijke omgeving. De trainingsroutes wisselen regelmatig, zodat je telkens weer nieuwe stukjes mooie natuur ontdekt!
(startlocaties volgen)

Voor wie? 
Wil je bewegen en plezier maken in je eigen tempo? Niet vastzitten aan een abonnement, wekelijks of af en toe mee doen? Dan is dit iets voor jou. De lessen zijn los van elkaar te volgen. Een mailtje, Whatsapp of een sms vooraf is voldoende. In een groep kunnen maximaal 10 personen mee.

 

Wanneer?

Vanaf oktober 2018

 

Hoe?
Vanaf het startpunt vertrekken we gezamenlijk. Je mag lopen of trimmen, ieder op zijn eigen niveau. Onderweg stoppen we een aantal keren om oefeningen te doen. In dezelfde les worden oefeningen met verschillende variaties aangeboden om het lichter of zwaarder te maken, passend bij jouw niveau. Het gaat er dus niet om dat je net zo snel, of net zo goed bent als een ander. Het gaat erom dat je kunt zijn wie je bent en dat je je lichamelijk en geestelijk weer fitter wilt voelen. In jouw eigen tempo.

Kleding: sportschoenen (geen wandelschoenen, deze zijn te zwaar), makkelijke (sport)kleding en evtueel een flesje water. Neem iets warms mee om aan te doen na de les. Spullen kunnen tijdens de les in een auto worden gelegd.

Waarom?

De uitdaging om grenzen te verleggen, zonder dat presteren voorop staat.

Na de training is er thee voor de liefhebbers en is er ruimte voor je verhaal.

Tarieven

€ 8,- per les (uur)
Een proefles is gratis, zo kun je ervaren of het wat voor je is.

Je betaalt alleen als je deelneemt. Ben je met vakantie of heb je een blessure, dan heb je dus geen kosten.


Het concept Slow Sports is ontwikkeld door Désirée Smits met haar drive om mensen die een hoge drempel ervaren om te gaan sporten tóch aan het bewegen te krijgen. Zie haar site: www.slowsports.nl

 

 


Lidia Vedder

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

Tjark Jans Giezenstraat 6
9641 KB Veendam

KVK 57162778
BTW NL102412972B02