de rugzak expeditie

Buiten zijn, bewegen en avontuur zijn de pijlers voor deze expeditie. De natuur is rustgevend en ontspant. Gezond dus! De ideale plek om je zintuigen op scherp te zetten en met een frisse blik nieuwe dingen te ontdekken. Bewegen zorgt voor een daling van je stresshormoon en je lichaam maakt stoffen aan, die je een positief gevoel geven. In de gevulde rugzak die je meekrijgt zit bagage om onderweg te gebruiken, zoals attributen, eten en drinken. Een verrassende ontdekkingstocht die onderweg zorgt voor focus, inspiratie en ontspanning! 

BAGAGE

In de rugtas zit onder andere een hoepel (bouwpakket). Van hoelahoepen word je fit en vrolijk! Weet je nog hoeveel plezier je als kind aan spelen beleefde? Niet nadenken, maar doen. Door je hoofd leeg te 'hoepen', bouw je nieuwe energie op, om daarna met een frisse blik je werkzaamheden op te pakken of juist te ontspannen. Ook zit er een pen en papier in de tas, een touw en producten voor de minipicknick. De rest houd ik nog even geheim. De expeditie zal je fysiek en mentaal in beweging zetten met aandacht en vol inspiratie.

 

VOOR WIE

De Rugzak Expeditie is voor iedereen vanaf 12 jaar! Niet de prestatie, maar de ervaring en het avontuur staan voorop.

Zakelijk | Privé | Persoonlijk | Groep

Een vrijgezellenfeest, een cadeautje voor jezelf, familie activiteit, persoonlijke roadtrip of teambuildingsuitje? Het kan allemaal. De expeditie kan zowel alleen als in een groep gevolgd worden en zakelijk als wel privé.

WAAR

In het park, het bos of op het strand. Een workshop is pas echt op maat als je zelf inspraak hebt op de locatie. Jij geeft dus aan waar je de workshop wilt houden. Ik bereken buiten een straal van 20 kilometer rondom Veendam een reiskostenvergoeding van € 0,22 per km. 

 

GROEP

Omdat je aan het lopen zelf niet bewust aandacht hoeft te besteden, zijn je gedachten vrij om af te dwalen en kom je eerder bij je gevoel en creativiteit. Hierdoor bieden zich vaak nieuwe mogelijkheden aan, die je eerst over het hoofd zag. Daarnaast zorgt het wandelen voor een daling van je stress hormoon en maakt je lichaam stoffen aan die je een positief gevoel geven. 

Het minimale aantal voor een groepsexpeditie is 7 en maximaal 10 personen. We vertrekken vanaf de afgesproken plek en blijven als groep bij elkaar. Onderweg is er tijd voor een goed gesprek, beweging, reflectie en een picknick. 

 

De twee uur durende expeditie kost € 25,00 p.p. Hiervoor krijg je bij aanvang een gevulde rugtas inclusief versnaperingen mee. De rugtas dient na afloop weer ingeleverd te worden.

 

PERSOONLIJKE EXPEDITIE

Samen verkennen we de omgeving. De natuur is rustgevend en ontspant, dat helpt bij het verdiepen van persoonlijke of werkgerelateerde kwesties. Waar sta je op dit moment? 

Door het hardop uitspreken van je gedachten zet je iets in gang en blijft het niet bij eindeloos piekeren en rondjes rennen in je eigen hoofd. De wandeling geeft je nieuwe inzichten, de opdrachten tussendoor nieuwe energie en dit laat je misschien net even anders naar jezelf en de situatie kijken, dan je tot dusver deed. 

De anderhalf uur durende persoonlijke expeditie kost € 99,00. Hiervoor krijg je bij aanvang een gevulde rugtas inclusief versnaperingen mee. De rugtas dient na afloop weer ingeleverd te worden, maar geeft je wel nieuwe bagage mee over jezelf.

 Op Expeditie

tijdens Groei & Bloei Fair

Op maandag 22 april (Tweede Paasdag) sta ik met mijn bus op de Groei & Bloei Fair op het terrein van de Fraeylemaborg in Slochteren van 11.00 - 17.00 uur.

Van 12.00 uur tot 13.30 trek ik met een groep van maximaal 10 personen, vergezeld met rugzak, het Slochterbos in achter de borg. De kosten bedragen 25,- p.p. inclusief minipicknick (exclusief de entree van de fair). Wil jij mee en ontdekken welke bagage er in jouw rugzak zit? Reserveer dan een plek.