de rugzak expeditie

Buiten zijn, bewegen en avontuur zijn de pijlers voor deze expeditie. De natuur is rustgevend en ontspant. Gezond dus! De ideale plek om je zintuigen op scherp te zetten en met een frisse blik nieuwe dingen te ontdekken. Bewegen zorgt voor een daling van je stresshormoon en je lichaam maakt stoffen aan, die je een positief gevoel geven. In de gevulde rugzak die je meekrijgt zit bagage om onderweg te gebruiken, zoals attributen, eten en drinken. Een verrassende ontdekkingstocht die garant staat voor een toffe herinnering!

 

BAGAGE

In de rugtas zit onder andere een hoepel (bouwpakket). Van hoelahoepen word je fit en vrolijk! Weet je nog hoeveel plezier je als kind aan spelen beleefde? Niet nadenken, maar doen. Door je hoofd leeg te 'hoepen', bouw je nieuwe energie op, om daarna met een frisse blik je werkzaamheden op te pakken of juist te ontspannen. Ook zit er een pen en papier in de tas, een touw en producten voor de minipicknick. De rest houd ik nog even geheim. De expeditie zal je fysiek en mentaal in beweging zetten.

 

VOOR WIE

De Rugzak Expeditie is voor iedereen vanaf 10 jaar! Niet de prestatie, maar de ervaring en het avontuur staan voorop.

Zakelijk of privé

Een vrijgezellenfeest, familie activiteit of teambuildingsuitje? Het kan allemaal. De Expeditie kan zowel zakelijk als privé geboekt worden.

 

WAAR

In het park, het bos of op het strand. Een workshop is pas echt op maat als je zelf inspraak hebt op de locatie. Jij geeft dus aan waar je de workshop wilt houden. Ik bereken buiten een straal van 20 kilometer rondom Veendam een reiskostenvergoeding van € 0,22 per km. 

 

PRIJS

De twee uur durende expeditie kost € 25,00 p.p. Hiervoor krijg je bij aanvang een gevulde rugtas met versnaperingen mee. De rugtas dient na afloop weer ingeleverd te worden.

 
min. 7 - max. 10 personen