WANDELCOACHING

De APK voor lichaam en geest! De natuur is rustgevend en ontspant, dat helpt bij het verdiepen van persoonlijke of werkgerelateerde kwesties. Waar sta je op dit moment? Omdat je aan het lopen zelf niet bewust aandacht hoeft te besteden, zijn je gedachten vrij om af te dwalen en kom je eerder bij je gevoel en creativiteit. Hierdoor bieden zich vaak nieuwe mogelijkheden aan, die je eerst over het hoofd zag. Daarnaast zorgt het wandelen voor een daling van je stress hormoon en maakt je lichaam stoffen aan die je een positief gevoel geven. 

UNPLUGGED
We starten op een afgesproken plek en vertragen in de natuur. Al lopend stel ik je kritische vragen, confronteer ik je met prettige en onprettige gevoelens én luister ik aandachtig naar je verhaal. Door het hardop uitspreken van je gedachten zet je iets in gang en blijft het niet bij eindeloos piekeren en rondjes rennen in je eigen hoofd. Verderop staan we even stil en genieten van een minipicknick. Wat zie je, wat voel je, wat denk je en wat doe je? De wandeling geeft je nieuwe inzichten, energie en laat je misschien net even anders kijken, dan je tot dusver deed. 

WAAR
Ik laat je graag één van mijn favoriete plekken ervaren, zoals Borgerswold in Veendam, de Heemtuin in Muntendam, De Onlanden in Groningen, de bossen rondom Grolloo of het Gasselterveld in Gieten. Wil je mij jouw favoriete plek in de natuur laten zien? Dan kom ik daar graag naartoe. Ik bereken buiten een straal van 20 kilometer rondom Veendam een reiskostenvergoeding van € 0,22 per km. 

 

PRIJS

1,5 uur dwalen door de natuur, coaching en minipicknick kost € 75,-.