HOELAHOEP

Een workshop die een glimlach op ieders gezicht tovert! Door de veelzijdigheid van de hoepel is een workshop hoepelen geschikt voor iedereen. Man, vrouw, jong, oud, fit of niet fit.  Niet denken, maar gewoon doen. Het is een leuke en effectieve work-out waar je fit en vrolijk van wordt. Buiten in de natuur, in de pauze met collega's op het werk of met een groep vrienden op je favoriete plek; hoepelen kan overal.

 

WAAROM

Van hoelahoepen word je fit en vrolijk! Weet je nog hoeveel plezier je als kind aan spelen beleefde? Niet nadenken, maar doen. Door voor, tijdens of na een intensieve (werk)dag je hoofd leeg te 'hoepen', bouw je nieuwe energie op, om daarna met een frisse blik je werkzaamheden op te pakken of juist te ontspannen. 

Naast de plezier die je eraan beleeft, zijn er ook lichamelijke voordelen:

  • Sterkere buik-, been-, en bilspieren
  • Een slanke, smalle taille
  • Een goede corestability
  • Verbetering van de conditie
  • Verbetert de motoriek en coördinatie

 

'On body hoepelen' -om je lichaam hoepelen- en 'off body hoepelen' -balans en spieroefeningen- worden afgewisseld. Hierdoor kom je fysiek en mentaal in beweging.

VOOR WIE

Hoepelen is voor iedereen! Bij de hoepel workshops zijn dan ook alle leeftijden welkom. 

Zakelijk of privé

Hoepelen op je vrijgezellenfeest, een hoepel workshop als teambuilding of in de pauze? Het kan allemaal. De workshops kunnen zowel zakelijk als privé geboekt worden.

 

WAAR

Binnen in een (sport)zaal, buiten in het park of met je blote voeten op het strand. Een workshop is pas echt op maat als je zelf inspraak hebt op de locatie. Jij geeft dus aan waar je de workshop wilt houden. Ik bereken buiten een straal van 20 kilometer rondom Veendam een reiskostenvergoeding van € 0,22 per km. 

 

PRIJS

Eén uur  € 15,- p.p. , inclusief kopje thee en versnapering na die tijd. 

 

excl. eventuele kosten voor een locatie
min. 7 - max. 10 personen