Bewustwording van drijfveren, kwaliteiten, competenties, overtuigingen en valkuilen zorgen voor zelfvertrouwen. Eigen keuzes (durven) maken zetten jou aan het stuur van het leven. Niet inzoomen op problemen, maar kijken naar de mogelijkheden die er wel zijn, met een realistisch doel voor ogen. Positive thinking! Vertragen, tijd voor jezelf en de stilte opzoeken zullen hierbij helpen. Stap even uit die waan van dag en ervaar wat je jezelf te vertellen hebt. 

 


PERSONAL COACHING

Ben jij je bewust van jouw gedachten, verlangens, gevoelens en de keuzes die je maakt? Angst, onzekerheid en stress kunnen je soms in de weg zitten om je doel te bereiken. Een persoonlijke ontdekkingstocht zorgt voor de beste versie van jezelf. Door te vertragen, onderzoeken en je zelfbewustzijn te vergroten ben je in staat je eigen leven vorm te geven.

LOOPBAANCOACHING

Ben je onzeker over sommige vaardigheden, wil je iets anders, vind je het lastig om grenzen te stellen of lig je continu in de clinch met de manager? Zorg dat je jouw waarde voor de arbeidsmarkt ontdekt, zodat je op de juiste plek komt te zitten en onmisbaar wordt.

 TEST JE DRIJFVEREN

Ben je benieuwd naar je drijfveren, kwaliteiten, voorkeuren en valkuilen? 

Deze test geeft, aan de hand van een aantal stellingen, een beeld van essentiële drijfveren die bepalend zijn voor iemands gedrag en persoonlijkheidstype.

 

 

 

 

ONLINE COACHING

Als je aan fitheid denkt, denk je al snel aan je lijf. Aan je conditie, je spierkracht en je figuur. Mensen die zich fitter willen voelen richten hun pijlen daar dan ook op. Ze denken om hun nachtrust, stoppen met roken, gaan gezonder eten en meer bewegen. Maar is de gezondheid van je geest niet net zo belangrijk? Als je namelijk niet alleen lekker in je vel, maar ook lekker in je hoofd zit, functioneer je beter, ben je zelfbewuster en sta je positiever in het leven. En heb je minder last van stress en kun je problemen beter de baas.

 Methodieken en technieken

 

Drijfverenanalyse op basis van het enneagram 

IJsbergmodel Mc Clelland

Geweldloze Communicatie

Logische niveaus

Voice Dialogue 

Kernkwadrant van Ofman

Rationele Effectiviteits Training (RET)

Oplossingsgericht coachen

Provocatief coachen

Transactionele analyse

Storytelling en visualisatie

360-graden feedback

Systemisch werken

Coachen met kaartspellen

Wandel- en natuurcoaching

Mindfulness
Lichaamsoefeningen


Lidia Vedder

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

Tjark Jans Giezenstraat 6
9641 KB Veendam

KVK 57162778