KLEUR BEKENNEN


Ben je benieuwd naar je drijfveren, kwaliteiten, voorkeuren en valkuilen? 

 

Deze test geeft, aan de hand van een aantal stellingen, een beeld van essentiële drijfveren die bepalend zijn voor iemands gedrag en persoonlijkheidstype.  De 9 drijfveren die onderzocht worden hebben een relatie met de 9 enneagram-types. Het enneagram is een persoonlijkheidsmodel dat zich met bewust of onbewust gedrag bezighoudt. De modellen geven de motivatie aan vanwaaruit in veel omstandigheden gehandeld of gedacht wordt.  Het ene persoonlijkheidstype is niet beter dan het andere type. Elk type heeft eigenschappen die doeltreffend kunnen zijn. Dit inzicht kan het zelfinzicht verdiepen en ondersteunen bij het maken en het bepalen van doelen en keuzes.


 

Hoe werkt de Enneagram Kleurentest?

De test bestaat uit stellingen en de uitkomst geeft aan hoe gescoord wordt op belangrijke drijfveren. Ieder mens bezit alle 9 drijfveren, de individuele verschillen van belangrijkheid van drijfveren maken ons als mens uniek; het drijfverenprofiel is als het ware onze vingerafdruk.

  

Wat levert de test op?

• De test levert inzicht in persoonlijke drijfveren, ook wel waarden genoemd en bevestigt iemand in zijn identiteit en eigenwaarde.
• Uitdagingen en kwaliteiten komen in beeld.

• Draagt bij aan een betere samenwerking.
• Het drijfverenprofiel kan dienen als vertrekpunt voor verdere ontwikkeling.

 

Tijd & kosten
Na een korte telefonische intake, ontvang je de link van de test via de mail. Na het invullen van de test, wat je thuis kan doen, maken we een afspraak om de uitslag te bespreken. Voor de coachsessie van anderhalf uur, waarin we de uitslag bespreken, inclusief een rapportage, betaal je € 150,- inclusief 21% BTW.

 

De Enneagram Kleurentest is ontwikkeld door Balansgroep.Lidia Vedder

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

Tjark Jans Giezenstraat 6
9641 KB Veendam

KVK 57162778
BTW NL102412972B02