KLEUR BEKENNEN

Ben je benieuwd naar je drijfveren, kwaliteiten, voorkeuren en valkuilen? 

 

Deze test geeft, aan de hand van een aantal stellingen, een beeld van essentiële drijfveren die bepalend zijn voor iemands gedrag en persoonlijkheidstype.  De 9 drijfveren die onderzocht worden hebben een relatie met de 9 enneagram-types. Het enneagram is een persoonlijkheidsmodel dat zich met bewust of onbewust gedrag bezighoudt. De modellen geven de motivatie aan vanwaaruit in veel omstandigheden gehandeld of gedacht wordt.  Het ene persoonlijkheidstype is niet beter dan het andere type. Elk type heeft eigenschappen die doeltreffend kunnen zijn. Dit inzicht kan het zelfinzicht verdiepen en ondersteunen bij het maken en het bepalen van doelen en keuzes.

Hoe werkt de Enneagram Kleurentest?

De test bestaat uit stellingen en de uitkomst geeft aan hoe gescoord wordt op belangrijke drijfveren. Ieder mens bezit alle 9 drijfveren, de individuele verschillen van belangrijkheid van drijfveren maken ons als mens uniek; het drijfverenprofiel is als het ware onze vingerafdruk.

Na een korte online intake, ontvang je de link van de test via de mail. Na het invullen van de test, wat je thuis kan doen, maken we een afspraak om de uitslag te bespreken.

  

Wat levert de test op?

• De test levert inzicht in persoonlijke drijfveren, ook wel waarden genoemd en bevestigt iemand in zijn identiteit en eigenwaarde.
• Uitdagingen en kwaliteiten komen in beeld.

• Draagt bij aan een betere samenwerking.
• Het drijfverenprofiel kan dienen als vertrekpunt voor verdere ontwikkeling.

 

WAAR
Ik rijd de Hoe Vedder bus naar jouw plek of één van mijn favoriete plekken, zoals Borgerswold in Veendam, de Heemtuin in Muntendam, De Onlanden in Groningen, de bossen rondom Grolloo of het Gasselterveld in Gieten. Unplug en ervaar de rust in de natuur en jezelf. Buiten een straal van 20 kilometer rondom Veendam  bereken ik een reiskostenvergoeding van € 0,22 per km. 

 

PRIJS

Deze anderhalf uur durende coachsessie, inclusief uitgebreide rapportage, kost € 99,- incl. btw. Je gaat unplugged naar huis met een schat aan informatie over jezelf én wat jou uniek maakt.
Misschien kom je in aanmerking voor vergoeding?

 

De Enneagram Kleurentest is ontwikkeld door Balansgroep.