WANDELCOACHING

De natuur is rustgevend en ontspant; dat helpt bij het verdiepen van persoonlijke of werkgerelateerde kwesties. Door te bewegen, de neus in de wind te gooien en de rustgevende natuur kom je eerder bij je gevoel en creativiteit. Hierdoor bieden zich vaak nieuwe mogelijkheden aan, die je eerst over het hoofd zag. Daarnaast zorgt het wandelen voor een daling van je stress hormoon en maakt je lichaam stoffen aan die je een positief gevoel geven. Kortom; de natuur is rustgevend en zorgt voor ontspanning van lichaam en geest. 

VOORDELEN

  • Buiten zijn bevordert de ontspanning van lichaam en geest
  • De zintuigen worden maximaal gestimuleerd door de geuren, kleuren, veranderende beelden, de wind door je haren en de zon of regen op je gezicht
  • Je komt fysiek en mentaal gemakkelijk in beweging
  • Lastige onderwerpen worden wandelend gemakkelijk besproken. Men hoeft elkaar namelijk niet aan te kijken
  • Daadwerkelijk in actie komen gaat sneller door de actieve houding
  • De steeds veranderende omgeving stimuleert om anders te kijken, te denken, te willen en te doen
  • Door de stilte van de natuur te ervaren, sta je stil bij jezelf. Je komt sneller bij je eigen kern en datgene wat je wilt, waardoor stress verminderd.
  • Door de wandelcoaching kom je letterlijk en figuurlijk in beweging, waardoor er ook beweging ontstaat in mentale en emotionele processen. Er ontstaat een breder blikveld en je ziet ook andere oplossingen en mogelijkheden. Je wordt geïnspireerd door de natuur bij het maken van keuzes.
  • Door te wandelen kom je lekkerder in je vel te zitten. Ook je creativiteit, intellect en intuïtie worden sterk geprikkeld. Dit zorgt ervoor dat je aan de wandeling vaak een gevoel van geluk overhoudt.


We lopen samen anderhalf buiten in de natuur.  We starten op een afgesproken plek en nemen jouw dilemma's onder de loep. Al lopend stel ik je kritische vragen, confronteer ik je met prettige en onprettige gevoelens én luister ik aandachtig naar je verhaal. Door het hardop uitspreken van je gedachten zet je iets in gang en blijft het niet bij eindeloos piekeren en rondjes rennen in je eigen hoofd. Verderop vertragen we en staan we zelfs even stil. Wat zie je, wat voel je, wat denk je en wat doe je? De wandeling geeft je nieuwe inzichten, energie en laat je misschien net even anders kijken, dan je tot dusver deed.
Ik laat je in beweging komen. De natuur helpt een handje. Jij doet de rest!

LOCATIE
Ik laat je graag één van mijn favoriete plekken ervaren, zoals Borgerswold in Veendam, de Heemtuin in Muntendam, De Onlanden in Groningen, de bossen rondom Grolloo of het Gasselterveld in Gieten. Wil je mij jouw favoriete plek in de natuur laten zien? Dan kom ik daar graag naartoe. Ik bereken buiten een straal van 20 kilometer rondom Veendam een reiskostenvergoeding van € 0,22 per km. 

 

PRIJS

1,5 uur dwalen door de natuur, inclusief minipicknick kost € 75,-. 

Neem contact op voor meer informatie of laten we direct een afspraak plannen.


Lidia Vedder

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

Tjark Jans Giezenstraat 6
9641 KB Veendam

KVK 57162778
BTW NL102412972B02