DIY

DIY · 06. december 2017
Sinterklaas is uitgezwaaid, tijd voor de kerstversiering! Ik zag er al vele voorbij komen op Instagram en ze kunnen ook eigenlijk niet ontbreken met de feestdagen: de kerstkransen. Deze Do It Yourself kransen zijn houdbaar (dus kunnen in het nieuwe jaar gewoon op zolder opgeborgen worden) en budgetproof. Volg de beschrijving hieronder en maak het zelf!

DIY · 02. april 2017
Nog twee weken en dan is het alweer Pasen. De chocolade paaseitjes komen ons al bijna de neusgaten uit, maar een paastak met decoratieve eieren, die moest er nog komen. In de winkels had ik al verschillende soorten decoratiemateriaal gezien, maar ik besloot om zelf iets te maken met hulp van mijn dochter. Gezellig, goedkoop en anders dan anders!

DIY · 26. februari 2017
In mijn vorige blog heb ik jullie laten zien hoe je in een handomdraai kunstwerken van cirkels maakt voor aan de muur. Hierop heb ik een leuke aanvulling: de cirkelvormige luchtplanthanger. Ook deze Do It Yourself is weer super eenvoudig te maken en past ook nog eens leuk naast de andere cirkels.

DIY · 14. februari 2017
Ik heb een kelder vol met verf, stofjes, papier en ....nog veel meer! Omdat ik het fijn vind om mijn creaties of vondsten te exposeren in mijn huis heb ik een aantal hoekjes die ik regelmatig wissel. In mijn vorige blog konden jullie al lezen hoe ik in één woensdagmiddag de 'Camouflage expositie' maakte. Nu laat ik jullie zien wat de kunst van cirkels is in een half uurtje werk.

DIY · 03. april 2016
Denken in hokjes. Dat is handig, het bespaart een hoop denkwerk. En we doen het overal mee. We delen mensen in groepen in, maar ook voorwerpen worden gecategoriseerd. Neem een stoel zonder daarbij in hokjes te denken; vier poten, een zitting, leuning, draagkracht…dan ben je wel even bezig. Zo doen we dat dus niet. We herkennen het ding als een stoel, weten meteen welke eigenschappen erbij horen en: zitten maar!