Mijn hoofd vol popcorn

Mijn hoofd vol popcorn · 18. oktober 2021
'Ik ben jaloers op jou, je hebt een pot met goud in handen', hoor ik haar zeggen, 'je hebt al 30 jaar dezelfde leuke man, mooie kinderen, een prachtig huis en doet alleen maar leuke dingen.' De vrouw met wie ik praat is gescheiden en heeft als alleenstaande ouder veel kopzorgen om haar jonge kinderen gehad, terwijl ze jarenlang in gevecht lag met de vader, wie een andere vrouw leuker vond. Ze belandde in een klein huurhuis, werkte keihard om elke maand rond te komen en haar kinderen af en toe...
Mijn hoofd vol popcorn · 07. oktober 2021
Ik zag de zweetdruppels over mijn lichaam rollen en op de de grond uiteen splashen. Het was nog maar acht uur en ik fietste een berg omhoog, ik pufte, ik had het zwaar...Gisteravond had de arretjescake en de wijn lekker gesmaakt bij Loetje. Naast me ging weer een telefoon af. De man naast me, die langzaam en licht trapte, dook weer in z'n telefoon. Hij had de telefoon op z'n bolle buik geparkeerd, zodat het typen wat makkelijker ging op de fiets. Na een half uur ben ik op het hoogste punt...

Mijn hoofd vol popcorn · 03. oktober 2021
Nu al? Het is nog pikkedonker als het alarm gaat om 6.00 uur. Door het open raam ruik de herfst. Ik had nog 00.30 op de wekker zien staan toen ik naar bed ging. Waarom ben ik hier weer ingetuind? Ik houd mezelf voor dat dit moet, als ik serieus genomen wil worden als ondernemer. En zo vertrek ik om 6.30 uur naar een netwerkontbijt, terwijl ik nooit ontbijt....
Mijn hoofd vol popcorn · 29. augustus 2021
Wat als je motivatie afneemt en de zaken, die belangrijk voor je zijn, niet langer kwijt kunt in je werk? Voor mij was dit de reden om eindelijk de keuze te maken om volledig op eigen benen te gaan staan! Ik leg mijn werk voor Van der Valk per 1 oktober neer en ga eind oktober officieel uit dienst, om freelance/interim 'vedder' te gaan. Met trots kijk ik terug op een dynamische tijd, waarin ik twee hotels 'in de markt' heb mogen zetten. Een bedrijf welke mij de kans heeft gegeven koers en...

Mijn hoofd vol popcorn · 25. november 2020
We hebben een nieuwe zaterdagavond activiteit in Coronatijd; oude cassettefilmpjes afdraaien van toen de meiden klein waren. Als de hapjes op tafel staan installeer ik de camcorder op de TV en stop er een volgend cassettebandje in. Het vijfjarige blije ei Chloë komt al gauw tevoorschijn met haar schattige vlechtjes en we zien hoe ze 'live' tegen de muur loopt, terwijl ze haar kamer laat zien aan haar zusje, die nog in de buik zit. Hilarisch! Even later zien we omi met zusje Noa, wie net...
Mijn hoofd vol popcorn · 01. juli 2020
De caravan was al eens eerder onder handen genomen met een quick fix, omdat ik me geen tijd gunde om het grondig aan te pakken. Teveel plannen en te weinig tijd was het excuus. Toen de Coronacrisis zich aandiende had ik de rust om onze caravan om te toveren tot een huis op wielen, zoals ik het echt voor ogen had. Eentje die tot de verbeelding spreekt en dat is gelukt! Ik laat je in dit blog stap voor stap zien hoe de door ons omgedoopte 'Pop-up Vanity' transformeerde in een stijlvol verblijf.

Mijn hoofd vol popcorn · 28. mei 2020
We kenden het woord Corona alleen nog maar van het biertje, toen wij besloten om onze keuken zelf onder handen te nemen. Vorig jaar hadden we een offerte van 30.000 euro ontvangen om een nieuwe keuken te realiseren. Alles eruit en dus ook alles er nieuw in. Wat een geld! En zonde van de mooie details die er nu in zaten, zoals de marmeren vloer en het natuursteen aanrechtblad. Ik heb een liefde voor oude dingen in combinatie met modern design. En waarom alles weggooien, terwijl het nog werkt?...
Mijn hoofd vol popcorn · 11. juni 2018
Ik zie me nog zitten voor mijn pas gepimpte caravan in Drenthe, toen ik VRIJ Magazine van De Telegraaf las, waarin de wedstrijd #pimpjetent me toelachte. Ze zochten kandidaten die mee wilden doen aan een wedstrijd op het Franse schiereiland Île de Ré. Met een budget van €400,00 om een lodge te pimpen, een Peugot SUV 3008 voor de reis, een vlogcamera en een all-inclusive verblijf op Flower Camping Le Bel Air, had de wedstrijd mij binnen no time in de greep. Hier wilde ik aan meedoen! De...

LIDIA VEDDER

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

KVK 57162778

 

EXPERTISE


Fotografie Opleiding | De Fotolocatie Groningen

Professioneel geregistreerd
life & loopbaancoach | Balansgroep

DTP-er/ vormgever | House of Media

Marketing & Communicatie | Hanzehogeschool /Hotelschool

Gewerkt voor o.a.:
Van der Valk, Scholengemeenschap Winkler Prins, Herinneringscentrum Kamp Westerbork, Univé Verzekeringen en Rabobank

Laat je waardering achter of lees wat anderen van Hoe Vedder vinden.

 

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

 VISIE

"Zet jouw verhaal in scène om impact te creëren"