Styling

Styling · 23. oktober 2017
Ik kreeg een appje met een aantal foto's en de tekst "Nog belang bij een oude werkbank?". Als een blij ei reageerde ik met 'Jaaaaaaaaa!', met de daarop volgende reactie van mijn collega:"Echt??". Daar waar sommige mensen graag van hun 'meuk' af willen, kom ik het met veel liefde ophalen, om het vervolgens een mooi tweede leven geven. Hoe had jij gereageerd na het zien van de foto hieronder?

Styling · 12. oktober 2017
In augustus 2015 verhuisden wij naar een mooi herenhuis uit 1917. Na zes weken klussen was het huis bewoonbaar en volgens de maatstaven van deze tijd, behalve de zolder, een plek waar je bijna 100 jaar terugging in de tijd. Bij de eerste bezichtiging aan het huis, samen met de makelaar, zag ik het al; de zolder is het mooiste plekje van het huis! Niemand zag toen nog wat ik zag...

Styling · 20. augustus 2017
“Heb je er veel geld voor gekregen?”, “Jij kent zeker mensen van VT Wonen…” en “Nu krijg je vast heel veel opdrachten!” hoorde ik voorbij komen na onze publicatie in VT Wonen deze maand. Nee, nee en nee. Het was weer één van die te gekke belevenissen, die op mijn pad komen en waar ik dan vol enthousiasme in stap. Lang leve Instagram!

Styling · 18. maart 2017
Trouw bezoek ik elk jaar de woonbeurs Wonen & Co in Groningen . Er is toch altijd weer die nieuwsgierigheid of ik nog verrast word door nieuwe woonvondsten. En als DIY freak hoop je ook op de nodige inspiratie, om zelf mee aan de slag te gaan. Ik ging naar huis met een kussen van Loodz88 , ontdekte het mooie merk Kus-sen en deed een Do It Yourself op in het klaslokaal.

Styling · 01. februari 2017
Mijn woensdagmiddag staat vaak in het teken van de meiden met een sportclub hier en een ortho daar. Als parttime ‘cab driver’ rijd ik van hot naar her en kom eigenlijk aan weinig toe, behalve dan een wasje opvouwen en een boodschapje doen. Maar deze woensdagmiddag was ik onverwachts een paar uurtjes alleen! Voordat ik het wist stond ik bij de Praxis, zocht een leuk verfje uit en had ondertussen ook al bedacht wat ik wilde gaan maken: een camouflage expositie.

Styling · 09. oktober 2016
“Tassen inpakken, schoenen aantrekken en tandenpoetsen! Over 5 minuten moeten we echt weg meiden!”, roep ik naar boven. Een half uur later is het huis van mij. Als de sokken achter het bed van mijn puber zijn weggevist, de hagelslag van het aanrecht is verdreven en de yogurtbakjes zijn verzameld bij de TV en in de vaatwasser staan, kan het genieten beginnen. Geen rommel, opgeschudde kussens op de bank, een opgeruimde eettafel en niemand die daar de komende drie uur verandering in brengt.

Styling · 26. augustus 2016
“Ben jij dat?”, vragen mensen aan Edy, als hun oog op de still uit de film Spectre valt. Het grote paneel boven de bank in het prachtige huis, waar Edy, Fennie en dochter Sharon wonen, trekt de aandacht. Het fragment uit de James Bond film moest een plekje in het interieur krijgen, besloten ze na hun bezoek aan de bioscoop. Aan mij de eer!

Styling · 11. augustus 2016
In een zucht waren drie weken vakantie in zuid Frankrijk om… Gelukkig hebben we de foto’s nog! Wat me opviel toen ik de foto’s terug keek, waren de vele gekleurde gevels die ik had vastgelegd. De ene kleur en deur was nog mooier dan de andere! Dat zou wat mij betreft hier in Nederland ook wel wat gedurfder mogen. En dus begon ik bij mezelf.

Styling · 16. juni 2016
Om maar met de deur in huis te vallen: dit kan jij ook creëren! Wat je nodig bent is een portie lef en een mooi kleurenpalet. En zie je daar die leuke luchtplantjes hangen aan de deur? Deze simpele Do It Yourself doe ik je cadeau in dit blog.

Styling · 26. april 2016
Afgelopen weekend is mijn dochter 12 jaar geworden. Tijd voor een feestje dus! Zo’n feestje vraagt wel om de nodige voorbereidingen. En een feestje kost geld. Toch kun je met weinig budget groots uitpakken. Ik deel graag mijn tips met jullie voor de nodige inspiratie. Kleurthema Een feestje in stijl! Kies een aantal kleuren uit en voer deze consequent door in de uitnodiging, de aankleding en de prestentatie. Met de kleuren zwart en wit kun je vele kanten op. Te beginnen met de uitnodiging....

Meer weergeven