CREATIEVE ONDERSTEUNING

Voor iedereen die denkt; "Help, wat moet ik nu weer posten", "Waarom zijn visitekaartjes saai", "Hoe geef ik mijn statement vorm in een pitch" en "Dat moet toch anders kunnen"

 

WAT IS JOUW PROBLEEM?

Een open vraag, maar wel eentje op een aanvallende en directe manier. Wat als ik je zou vragen: 'Waarmee kan ik je vedder helpen?'. Waarschijnlijk heeft die vraag meer effect, omdat deze minder weerstand oproept, terwijl het dezelfde vraag is. Het gaat bij communiceren om aandacht trekken en vasthouden. Maar ook nieuwsgierig zijn naar de reactie van de ontvanger.

 

KOM VEDDER

Creatieve slagkracht ontwikkel je door een nieuwe blik op zaken. Wil je dat jouw verhaal, idee, concept of boodschap begrepen wordt, dan is het handig dat je eerst jezelf begrijpt én rekening houdt met het perspectief van de ander. Door je manier van communiceren daarop aan te passen ontstaat wederzijds begrip, zonder trucjes, waarmee je een gevoel oproept.

 


LIDIA VEDDER

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

KVK 57162778

 

EXPERTISE


Selfmade fotograaf & stylist | 'School of life'

Professioneel geregistreerd life & loopbaancoach | Balansgroep

DTP-er/ vormgever | House of Media

Marketing & Communicatie | Hanzehogeschool /Hotelschool

Gewerkt voor o.a.:
Van der Valk, Scholengemeenschap Winkler Prins, Herinneringscentrum Kamp Westerbork, Univé Verzekeringen, Rabobank, Communicatiefestival, Garage TDI Theater, Roodpaleis en verschillende zzp-ers.

MISSIE

"Handen en voeten geven aan verhalen die een (groter) podium verdienen, zonder luchtfietserij, door aandacht en kleur te geven op de vragen 'wat' en 'hoe', maar vooral WAAROM."

UPDATES 

Geen zin om afhankelijk te zijn van algoritmes en wil je op een makkelijke manier op de hoogte blijven van blogs, nieuws en creatieve oplossingen? Schrijf je dan in voor de Hoe Vedder Updates en ontvang het eerste creatieve idee helemaal gratis!