Ik werk graag samen met gelijkgestemden. Kennis en kunde delen om elkaar te inspireren en om 'vedder' te komen, zoals het aanbieden van workshops of co-creatie met partners in crime.
 

WORKSHOPS

Wil je met jouw team creatieve slagkracht ontwikkelen? Of zoek je een inspirerende invulling voor een evenement? Mijn workshops zijn praktisch en effectief, waardoor je vindingrijkheid een boost krijgt. Met de aangereikte tools heb je de mogelijkheid om zelf een nieuwe creatieve vertaalslag te maken.

 

CO-CREATIE

Heb jij behoefte aan versterking? Of denk je dat je mij kunt aanvullen? Ik geloof in de kracht van WIJ. En ontwikkel graag samen met jou een nieuwe kijk op zaken.LIDIA VEDDER

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

KVK 57162778

 

EXPERTISE


Selfmade fotograaf & stylist | 'School of life'

Professioneel geregistreerd life & loopbaancoach | Balansgroep

DTP-er/ vormgever | House of Media

Marketing & Communicatie | Hanzehogeschool /Hotelschool

Gewerkt voor o.a.:
Van der Valk, Scholengemeenschap Winkler Prins, Herinneringscentrum Kamp Westerbork, Univé Verzekeringen, Rabobank, Communicatiefestival, Garage TDI Theater, Roodpaleis en verschillende zzp-ers.

MISSIE

"Handen en voeten geven aan verhalen die een (groter) podium verdienen, zonder luchtfietserij, door aandacht en kleur te geven op de vragen 'wat' en 'hoe', maar vooral WAAROM."

UPDATES 

Geen zin om afhankelijk te zijn van algoritmes en wil je op een makkelijke manier op de hoogte blijven van blogs, nieuws en creatieve oplossingen? Schrijf je dan in voor de Hoe Vedder Updates en ontvang het eerste creatieve idee helemaal gratis!