Wil je iets posten op jouw social media, maar weet je niet hoe je beeld en woord met een statement creëert? Wil je de toiletten in jouw bedrijf gender neutraal maken en weet je niet hoe dit aan te pakken? Heb je dit jaar geen kerstpakket, maar weet je niet hoe je dit 'verkoopt' aan het personeel? Weet je niet de juiste naam te verzinnen voor dat toffe evenement? Wil je af van posters maken in Word, maar weet je niet hoe? Wil je bloggen en krijg je die eerste zin niet op papier?

 

Advies to CO

Ik denk graag mee over jouw probleem, ik help je een idee of concept handen en voeten geven of ondersteun je om een verhaal op het podium te krijgen. We sparren samen over een creatieve en effectieve oplossing, door een nieuwe kijk op zaken te ontwikkelen. Je kunt me (video)bellen, appen en mailen. De strippen worden afgerekend aan de hand van de tijd aan creatieve ondersteuning die je afneemt, zowel in advies of uitvoering.

 

Koffie to CO

Zin in een effectieve break? Plan een walk & talk, dan zorg ik voor de koffie to Co voor onderweg. Op donderdag is er Koffie to CO (op een locatie, zonder drempels, die ik nog aan het zoeken ben). Stap binnen of maak even een afspraak, zodat je niet hoeft te wachten. 

 

CO Strippenkaart

Met de '10 kwartieren strippenkaart' kun jij zelf bepalen hoe, wanneer en hoelang je creatieve ondersteuning wenst. En waarvoor je de strippen inzet: copy, content & creatie, communicatie & coaching of een co-work project. Na aankoop is de strippenkaart 1 jaar geldig. 

 

CO-Talk strippenkaart (verkrijgbaar v.a. oktober)

10 kwartieren strippenkaart. In totaal 2,5 uren aan creatieve ondersteuning, welke flexibel inzetbaar zijn.

10 x één kwartier creatieve ondersteuning

€ 199,00

Na betaling ontvang je een bevestiging van je bestelling. Daarna vliegt de strippenkaart, inclusief uitleg over het gebruik, binnen 1-2 dagen jouw digitale postbus binnen! 


LIDIA VEDDER

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

KVK 57162778

 

EXPERTISE


Selfmade fotograaf & stylist | 'School of life'

Professioneel geregistreerd life & loopbaancoach | Balansgroep

DTP-er/ vormgever | House of Media

Marketing & Communicatie | Hanzehogeschool /Hotelschool

Gewerkt voor o.a.:
Van der Valk, Scholengemeenschap Winkler Prins, Herinneringscentrum Kamp Westerbork, Univé Verzekeringen, Rabobank, Communicatiefestival, Garage TDI Theater, Roodpaleis en verschillende zzp-ers.

MISSIE

"Handen en voeten geven aan verhalen die een (groter) podium verdienen, zonder luchtfietserij, door aandacht en kleur te geven op de vragen 'wat' en 'hoe', maar vooral WAAROM."

UPDATES 

Geen zin om afhankelijk te zijn van algoritmes en wil je op een makkelijke manier op de hoogte blijven van blogs, nieuws en creatieve oplossingen? Schrijf je dan in voor de Hoe Vedder Updates en ontvang het eerste creatieve idee helemaal gratis!