Wil je een project op poten zetten, maar mis je een creatieve motor? Ontbreekt samenhang in je uitingen in de vorm van een concept? Is 'communiceren' iets wat je erbij doet, maar heb je geen idee of het effect heeft? 

 

Hoe Vedder ontwikkelt samen met jou of jouw team een concept dat past bij wat je wilt bereiken, hoe je dat voor elkaar wilt krijgen en wat je hiervoor nodig hebt. 
 

ONTWIKKEL EEN NIEUWE KIJK OP ZAKEN

Als je communiceert doe je dat altijd om iets te bereiken. Je wilt de ontvanger overtuigen of informeren, zodat hij of zij zelf zo goed mogelijk een mening kan vormen. Of misschien wil je dat de ontvanger iets doet, in actie komt of wil je juist een emotie overdragen. De inhoud en vorm van een boodschap hangen altijd af van het doel dat je wilt bereiken. Originaliteit en eigenheid spelen hierin een grote rol. Want je wilt dat jou uitingen herkenbaar zijn, 'likes' opleveren en een statement hebben!

 

Mijn werkwijze is gericht op (concept)ontwikkeling. 'Waarom (niet)' en 'Wat als' staan centraal. Met praktische tips en middelen die net even anders zijn, met oog voor vorm en inhoud, waarmee je direct aan de slag kunt.

 LIDIA VEDDER

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

KVK 57162778

 

EXPERTISE


Selfmade fotograaf & stylist | 'School of life'

Professioneel geregistreerd life & loopbaancoach | Balansgroep

DTP-er/ vormgever | House of Media

Marketing & Communicatie | Hanzehogeschool /Hotelschool

Gewerkt voor o.a.:
Van der Valk, Scholengemeenschap Winkler Prins, Herinneringscentrum Kamp Westerbork, Univé Verzekeringen, Rabobank, Communicatiefestival, Garage TDI Theater, Roodpaleis en verschillende zzp-ers.

MISSIE

"Handen en voeten geven aan verhalen die een (groter) podium verdienen, zonder luchtfietserij, door aandacht en kleur te geven op de vragen 'wat' en 'hoe', maar vooral WAAROM."

UPDATES 

Geen zin om afhankelijk te zijn van algoritmes en wil je op een makkelijke manier op de hoogte blijven van blogs, nieuws en creatieve oplossingen? Schrijf je dan in voor de Hoe Vedder Updates en ontvang het eerste creatieve idee helemaal gratis!