Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, toch? Maar dan moet het wel het juiste beeld zijn! Aan de andere kant heeft een goed geschreven verhaal geen aanvulling nodig. Maar het oog wil ook wat. Daarom doet Hoe Vedder graag een beroep op alle zintuigen van beeld tot woord. Van idee tot en met uitvoering.

 

ONDERSTEUNING VAN BEELD TOT WOORD

Denk aan het schrijven van blogs, artikelen, storytelling, het maken van infographics, het creëren van beeldmateriaal (grafisch/fotografie), het maken of bedenken van videocontent, tekeningen of andere ‘kunstgrepen’. Eventueel in samenwerking met creatieve co-workers. 


Content is een (online of offline) middel om jouw doelgroep te bereiken, te beïnvloeden en uiteindelijk te overtuigen. Om de juiste mensen aan te spreken is het belangrijk om creaties te maken die blijven hangen 'in de grote vijver met vissen'. Met de video van mijn VIS-itekaart laat ik zien wat ik bedoel. 

 LIDIA VEDDER

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

KVK 57162778

 

EXPERTISE


Selfmade fotograaf & stylist | 'School of life'

Professioneel geregistreerd life & loopbaancoach | Balansgroep

DTP-er/ vormgever | House of Media

Marketing & Communicatie | Hanzehogeschool /Hotelschool

Gewerkt voor o.a.:
Van der Valk, Scholengemeenschap Winkler Prins, Herinneringscentrum Kamp Westerbork, Univé Verzekeringen, Rabobank, Communicatiefestival, Garage TDI Theater, Roodpaleis en verschillende zzp-ers.

MISSIE

"Handen en voeten geven aan verhalen die een (groter) podium verdienen, zonder luchtfietserij, door aandacht en kleur te geven op de vragen 'wat' en 'hoe', maar vooral WAAROM."

UPDATES 

Geen zin om afhankelijk te zijn van algoritmes en wil je op een makkelijke manier op de hoogte blijven van blogs, nieuws en creatieve oplossingen? Schrijf je dan in voor de Hoe Vedder Updates en ontvang het eerste creatieve idee helemaal gratis!