COpy

Wat is een campagne zonder leus, een speech zonder inhoud, een advertentie zonder boodschap, een interview zonder kern, een pay off die niet blijft hangen en een verhaal zonder emotie? 

 

HET VINDEN VAN DE JUISTE WOORDEN

Hoe Vedder ondersteunt in het vinden van de juiste woorden. Ook als het gaat om teksten voor een website, nieuwsbrief, folder, e-mailing of old school mailing per post (love it J).

Al teksten geschreven, maar behoefte aan een frisse blik en eindredactie? Hoe Vedder helpt je te komen tot een helder en effectief eindresultaat.LIDIA VEDDER

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

KVK 57162778

 

EXPERTISE


Selfmade fotograaf & stylist | 'School of life'

Professioneel geregistreerd life & loopbaancoach | Balansgroep

DTP-er/ vormgever | House of Media

Marketing & Communicatie | Hanzehogeschool /Hotelschool

Gewerkt voor o.a.:
Van der Valk, Scholengemeenschap Winkler Prins, Herinneringscentrum Kamp Westerbork, Univé Verzekeringen, Rabobank, Communicatiefestival, Garage TDI Theater, Roodpaleis en verschillende zzp-ers.

MISSIE

"Handen en voeten geven aan verhalen die een (groter) podium verdienen, zonder luchtfietserij, door aandacht en kleur te geven op de vragen 'wat' en 'hoe', maar vooral WAAROM."

UPDATES 

Geen zin om afhankelijk te zijn van algoritmes en wil je op een makkelijke manier op de hoogte blijven van blogs, nieuws en creatieve oplossingen? Schrijf je dan in voor de Hoe Vedder Updates en ontvang het eerste creatieve idee helemaal gratis!