LEEF EVENT

KOPPIE LEKKER LEEG?

We leven in een tijdperk van overvloed aan informatie met afleiding, stress en overprikkeling tot gevolg. Tegelijk met deze ontwikkeling, misschien wel juist hierdoor, ontstaat ook de voorliefde voor Scandinavische gebruiken. Kortweg: hard en efficiënt werken in combinatie met gezelligheid en rust. De term hygge brak in 2016 door en krijgt nu steeds meer vorm buiten de Scandinavische landen. LEEF geeft in het ontspannen thema ruimte aan een positieve mindset met de juiste prikkels. Een energiek leven vraagt immers om aandacht en rust. LEEF stelt daarom welzijn en ontspanning centraal. Lekker in het eigen tempo van de bezoeker. 

Hoe Vedder Lifedesign is te vinden op het LEEF ONTSPANNEN plein.
We missen vaak de balans tussen in- en ontspanning, waardoor stress, angst en onzekerheid op de loer liggen. De WANNA B's helpen je het beste uit je leven en werk te halen. Niet inzoomen op problemen, maar kijken naar de mogelijkheden die er wel zijn, met een realistisch doel voor ogen.

Ervaar de WANNA B's | Bewustzijn | Bewegen | Beleving | Betekenis | in de stand of tijdens een workshop Hoelahoepen.


HOELAHOEP
Een workshop die een glimlach op ieders gezicht tovert! Door de veelzijdigheid van de hoepel is een workshop hoepelen geschikt voor iedereen. Man, vrouw, jong, oud, fit of niet fit.  Niet denken, maar gewoon doen. Het is een leuke en effectieve work-out waar je fit en vrolijk van wordt. 


Tijden Hoelahoep workshop:

ZA: 13.15 - 13.45 uur

ZO: 14.00 - 14.30 uur

www.leefevent.nl

WIN | Bekijk de Facebookactie

 Lidia Vedder

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

Tjark Jans Giezenstraat 6
9641 KB Veendam

KVK 57162778
BTW NL102412972B02