Een dromer, maar nuchter opgegroeid op het veen in het Groningse. Nog even fantasierijk als het meisje van negen jaar dat ik was. Creatief, een weegschaal, een ontdekker, selfmade & filosofisch. Kleurrijk en soms zwart/wit. Hang naar vroeger, nieuwsgierig naar morgen, maar vooral een focus in het hier en nu. 

      
Ik ben Lidia Vedder, een nieuwsgierige levensgenieter en 'lifedesigner'. Met passie voor de natuur, reizen, avontuur, fysieke en mentale uitdagingen. Ik kom het dichtst bij mezelf als ik autonoom balanceer tussen in- en ontspanning. Inspanning in de vorm van creëren en bewegen, ontspannen in de vorm van 'unpluggen' en ontdekken.

Opleidingen
Toen ik als jong meisje een studiekeuze moest maken, deed ik maar wat. Ik had eigenlijk geen idee wat de ‘echte wereld’ me allemaal te bieden had. Op de Havo had ik er een potje van gemaakt. Na de hotelschool, die ik met hangen en wurgen heb afgemaakt, kwam ik in het marketing- & communicatievak terecht. Ik deed wat er van me verwacht werd: geld verdienen, zekerheden verwerven en mijn identiteit voeden. Daarna heb vele jaren werkervaring opgedaan bij o.a. de Rabobank, Univé, Herinneringscentrum Kamp Westerbork, Scholengemeenschap Winkler Prins en Van der Valk hotels. En ik deed diverse freelance klussen. Tussendoor deed ik verschillende opleidingen, zoals Nima A en B, Grafische Vormgeving (DTP), fotografiecursussen, maar ook persoonlijke ontwikkelingstrajecten. De achtweekse mindfulness training (MBSR), de training bij het Core Instituut en de Registeropleiding tot Professioneel Coach maakte iets nieuws in mij los.  

 

De kracht van betekenis & de betekenis van kracht

Een zinvol leven staat voor mij voor ontdekken, plezier maken, ontwikkelen en liefde delen. Ik schrijf en verbeeld verhalen op mijn eigen unieke manier om mensen te inspireren, te raken of aan het denken te zetten. Je kunt dit teruglezen in mijn blogs of bekijken via de wanna haves. De verbinding zorgt dat ik hierdoor ook weer geïnspireerd, geraakt en aan het denken gezet wordt en daardoor leer en groei als mens. 

 

Explore the unknown

Ik sta open voor jouw verhaal. En wil jou graag laten ontdekken waar je kracht ligt met behulp van de WANNA B’s: Bewustzijn, Beweging, Beleving en Betekenis. Een ontdekkingsreis, een persoonlijke reis, samenwerken of een fysieke reis...de eindbestemming is altijd onbekend, onderweg gebeurt het.

 

Travel & Grow,

Lidia

Download
Nieuwsgierig naar mijn loopbaan?
Bekijk mijn CV
CV2018. Lidia Vedder.jpg
JPEG-bestand 747.7 KB


Lidia Vedder

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

Tjark Jans Giezenstraat 6
9641 KB Veendam

KVK 57162778
BTW NL102412972B02