Een dromer, maar nuchter opgegroeid op het veen in het Groningse. Nog even fantasierijk als het meisje van negen jaar dat ik was. Creatief, een weegschaal, een ontdekker, selfmade & filosofisch met een knipoog. Hang naar vroeger, nieuwsgierig naar morgen, maar vooral een focus in het hier en nu. 

      LIFEDESIGNER

Ik ben Lidia Vedder, een nieuwsgierige 'lifedesigner', met een passie voor de natuur, reizen, schrijven, fotograferen en avontuur.  Mijn focus ligt op een evenwichtig en gezond leven, waarbij ik balanceer tussen pieken en dalen, die me fysiek en mentaal uitdagen. Het vergt onafhankelijkheid, lef en creativiteit om het leven vorm te geven. Je niet uit het veld laten slaan door tegenslagen, maar de uitdagingen aangaan. En keuzes maken die je levenskwaliteit vergroten. Dit begint bij je (h)eerlijke zelf. 

 

OPLEIDINGEN

Toen ik als jong meisje een studiekeuze moest maken, deed ik maar wat. Ik had eigenlijk geen idee wat de ‘echte wereld’ me allemaal te bieden had. Op de Havo had ik er een potje van gemaakt. Na de hotelschool, die ik met hangen en wurgen heb afgemaakt, kwam ik in het marketing- & communicatievak terecht. Ik deed wat er van me verwacht werd: geld verdienen, zekerheden verwerven en mijn identiteit voeden. Daarna heb vele jaren werkervaring opgedaan bij o.a. de Rabobank, Univé, Herinneringscentrum Kamp Westerbork, Scholengemeenschap Winkler Prins en Van der Valk hotels. En ik deed diverse freelance klussen. Tussendoor deed ik verschillende opleidingen, zoals Nima A en B, Grafische Vormgeving (DTP), fotografiecursussen, maar ook persoonlijke ontwikkelingstrajecten. De achtweekse mindfulness training (MBSR), de training bij het Core Instituut en de Registeropleiding tot Professioneel Coach maakte iets nieuws in mij los.  

 

BUITEN DE GEBAANDE PADEN

Een zinvol leven staat voor mij voor ontdekken, plezier maken, ontwikkelen en liefde delen. Ik vertel, schrijf en verbeeld verhalen op mijn eigen unieke manier om mensen te raken of aan het denken te zetten. Je kunt dit teruglezen in mijn blogs of bekijken via Facebook, Instagram of de wanna haves. Mijn eigen levensverhaal, de ervaringen als geregistreerd Life- en Loopbaancoach en de expertise die ik heb opgedaan in het communicatievak, gebruik ik om nieuwe lifedesigners te inspireren. Ik creëer de mogelijkheid om jou te laten 'in- en unpluggen' in de natuur of een andere inspirerende plek, om je koers te kunnen bepalen. Ik daag ik je uit buiten de gebaande paden te lopen en met een andere bril naar de situatie te kijken. Tijd voor actie en om het heft in eigen hand te nemen! 

 

(H)EERLIJK WERKEN EN LEVEN

Het leven zie ik als een grote reis en onderweg neem ik verschillende afslagen om nieuwe dingen te ontdekken. Af en toe sta ik op de vluchtstrook of rust ik uit op een mooie plek langs de route. Creativiteit, onafhankelijkheid, humor, fototoestel, liefde en een schrijfboekje heb ik altijd in mijn rugtas zitten en brengen mij onderweg steeds weer mooie nieuwe ontmoetingen en verhalen. Een ontdekkingsreis, een persoonlijke reis of een fysieke reis...de eindbestemming is altijd onbekend, onderweg gebeurt het.

 

Travel & Grow,

 

Lidia


Download
Nieuwsgierig naar mijn loopbaan?
Bekijk mijn CV
CV2018. Lidia Vedder.jpg
JPEG-bestand 747.7 KB

NOBCO
Als coach werk ik volgens de Ethische Gedragscode van de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches NOBCO.  In samenhang met de Ethische Gedragscode kent de NOBCO ook een klachtenregeling. Lidia Vedder

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

Tjark Jans Giezenstraat 6
9641 KB Veendam

KVK 57162778