Design your life

De zoektocht naar jouw ultieme doel gaat altijd uit van de kracht en de mogelijkheden. Ik ga niet met jou op zoek naar de oorzaak van een probleem, maar hoop je te prikkelen, zodat je zelf met dilemma's aan de slag kunt. Als coach kijk ik naar wat je in het hier-en-nu wil bereiken en wat jou tegenhoudt. Je wordt als coachee aan het werk gezet om zelf een actieve bijdrage te leveren aan het bereiken van het doel. Het kan natuurlijk gebeuren dat je die schoonheid zelf even niet meer ziet, omdat je niet lekker in je vel zit. Door je te helpen met het benadrukken van je sterke punten kom je weer stevig in je schoenen te staan en durf je keuzes te maken. Je straalt van buiten uit wat van binnen zit: de echte jij!


Bestaande uit 8 sessies

 
Op dit moment voer ik pilottrajecten uit. Vanaf september zal deze module beschikbaar zijn. Wil je alvast een plekje bemachtigen na de zomer of op de hoogte blijven? Schrijf je dan alvast in.

 


 Bestaande uit 1 dagdeel

 
Op dit moment voer ik pilottrajecten uit. Vanaf september zal deze module beschikbaar zijn. Wil je alvast een plekje bemachtigen na de zomer of op de hoogte blijven? Schrijf je dan alvast in.

 
Lidia Vedder

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

Tjark Jans Giezenstraat 6
9641 KB Veendam

KVK 57162778
BTW NL102412972B02