Life & loopbaancoaching

Lifedesign is als het kraken van een noot. Onder de harde schil zit een heerlijke vrucht en ook al lijkt deze in eerste instantie identiek aan alle andere, toch is elke noot uniek, qua structuur, kleur en smaak. Ben je als noot wat lastiger te kraken, dan heb je alleen te dealen met het oppervlakkige schil. Als gekraakte noot weet je waar je van nature goed in bent, weet je wat het leven en je werk voor jou betekent en welke rol(len) jij inneemt, kun je dromen omzetten in doelen en kun je om jezelf lachen in de spiegel. 

Niet inzoomen op problemen, maar kijken naar de mogelijkheden die er wel zijn. Positive thinking! Vertragen, tijd voor jezelf en de stilte opzoeken zullen je hierbij helpen. Stap af en toe even uit die waan van dag. Luister en voel wat je jezelf te vertellen hebt. Bestaande uit 8 sessies

 
Op dit moment voer ik pilottrajecten uit. Vanaf september zal deze module beschikbaar zijn. Wil je alvast een plekje bemachtigen na de zomer of op de hoogte blijven? Schrijf je dan alvast in.

 


 Bestaande uit 1 sessie

 
Op dit moment voer ik pilottrajecten uit. Vanaf september zal deze module beschikbaar zijn. Wil je alvast een plekje bemachtigen na de zomer of op de hoogte blijven? Schrijf je dan alvast in.

 
Lidia Vedder

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

Tjark Jans Giezenstraat 6
9641 KB Veendam

KVK 57162778
BTW NL102412972B02