bag to basic expedities

In ons leven worden we overspoeld met prikkels die allemaal iets van onze kostbare tijd willen, de kunst is om deze verleidingen op waarde te schatten. Door de komst van internet en de angst om iets te missen is er minder tijd voor creatieve gedachten en beweging. De noodzaak van de investering in een fit lijf en vitaal brein is er vaak niet. We nemen een pil en gaan door. De disbalans tussen in- en ontspanning levert schade op aan onze fysieke en mentale gezondheid. En daarmee op de kwaliteit van ons leven. Zelfs als we ons bewust zijn van de constante gekte en drukte, kost het veel wilskracht en brainpower om je eigen gedrag te veranderen én baas te worden over je eigen lijf en tijd. De Bag to Basic expeditie brengt evenwicht in loopbaan en leven, waardoor je leeft in plaats van geleefd wordt.

 

De meerwaarde

  • Genoeg energie hebben om leuke dingen te doen
  • Je verantwoordelijkheden aankunnen
  • Assertief genoeg zijn om de dingen te doen die je wilt
  • Aandacht hebben voor de mensen om je heen
  • Uitgerust wakker worden
  • Op een soepele manier oud worden
  • De dingen die elke dag op je afkomen het hoofd kunnen bieden
  • Meer zelfvertrouwen, eigenwaarde, besluitvaardigheid, creativiteit, betere samenwerking, communicatievaardigheden, probleemoplossend vermogen, inlevingsvermogen en veerkracht  


expeditie Bag to basic individueel

Als je doet wat je wilt, kan je het ook. Dan is er een intrinsieke motivatie. Wanneer je weet wie je bent en wat je kunt, kan je dit omzetten naar actie. Creativiteit en vernieuwing ontstaat vanuit een mix van inspiratie en frustratie, vanuit gefocust niet je best doen. Geforceerd rationeel op zoek gaan naar een oplossing, werkt averechts. Het onbewuste deel van jouw brein doet al het werk en jij krijgt het innovatieve idee vanzelf cadeau. 'Opeens weet je het!' Het is de kunst van het loslaten.  

 

Wij zijn geneigd te denken dat succes ontstaat door dingen te doen. Logisch en begrijpelijk. Maar niet altijd even waar. Soms ontstaat succes ook door dingen niet te doen, sterker nog, door dingen bewust te laten. Als je wilt groeien in wat je doet, als je dingen wilt oppakken die er voor jou toe doen en als je ruimte wil opeisen om creatief te denken, dan is het belangrijk te bepalen wat je niet wilt doen. Met een not-to-list ga je productiever om met je tijd en train je jezelf om focus te hebben. 

 

Ben je onzeker over sommige vaardigheden, wil je iets anders, is grenzen stellen lastig of kun je juist de controle niet loslaten? Zorg dat je als medewerker jouw waarde voor het bedrijf of de arbeidsmarkt ontdekt. Met eigenwaarde, een fit lichaam en een vitaal brein, op de juiste plek, ben je van toegevoegde waarde in elk bedrijf! 


Vitale werknemers hebben meer plezier en energie in het werk, zijn creatiever en productiever, voelen meer betrokkenheid, gaan minder snel weg en verzuimen bovendien minder. Dit leidt tot een hoge inzetbaarheid van medewerkers. Bovendien dragen vitale werknemers bij aan een positieve werksfeer, tevreden klanten, vernieuwing en kwaliteit van werken. Daarnaast trekken zij enthousiaste nieuwe medewerkers aan.

 expeditie Bag to basic voor groepen

MIN 6 - MAX 10 PERSONEN

 

Schrijf je als groep in voor één van de vormgegeven Bag to Basic expedities op deze pagina of stel er zelf eentje samen voor collega's, vrienden of als teambuildingsactiviteit. Een expeditie op maat heeft als voordeel dat de bagage en het doel in overleg afgestemd wordt.

Wat te denken van een Expeditie, aangevuld een met picknick, High Tea of diner? Of een meerdaagse Expeditie in een natuurlijke omgeving?locatie

In het park, het bos of op het strand. Een expeditie is pas echt op maat als je zelf inspraak hebt op de locatie. Van april tot en met september staat de Hoe Vedder camper midden in het bos van Gasselte, direct grenzend aan natuurgebied Drouwenerzand. Een prachtige plek waar ik je graag ontvang. Weet of heb jij zelf een mooie ruimte of plek? Ik overleg graag de mogelijk van binnen tot buiten. Jij geeft dus aan waar je de expeditie graag wilt houden.

 

Ik bereken buiten een straal van 20 kilometer rondom Veendam een reiskostenvergoeding van € 0,22 per km.