WIL JIJ genoeg energie hebben om leuke dingen te doen en om je verantwoordelijkheden aan het kunnen? Aandacht hebben voor de mensen om je heen? Uitgerust wakker worden? Op een soepele manier oud worden? De dingen die elke dag op je afkomen het hoofd kunnen bieden? Meer zelfvertrouwen, eigenwaarde, besluitvaardigheid, creativiteit, hechtere sociale contacten, betere samenwerking, communicatievaardigheden, probleemoplossend vermogen, inlevingsvermogen en veerkracht willen hebben?expeditie Bag to basic individueel


Lifedesign
Als je doet wat je wilt, kan je het ook. Dan is er een intrinsieke motivatie. Wanneer je weet wie je bent en wat je kunt, kan je dit omzetten naar actie. Creativiteit en vernieuwing ontstaat vanuit een mix van inspiratie en frustratie, vanuit gefocust niet je best doen. Geforceerd rationeel op zoek gaan naar een oplossing, werkt averechts. Het onbewuste deel van jouw brein doet al het werk en jij krijgt het innovatieve idee vanzelf cadeau. 'Opeens weet je het!' Het is de kunst van het loslaten.  

Wij zijn geneigd te denken dat succes ontstaat door dingen te doen. Logisch en begrijpelijk. Maar niet altijd even waar. Soms ontstaat succes ook door dingen niet te doen, sterker nog, door dingen bewust te laten. Als je wilt groeien in wat je doet, als je dingen wilt oppakken die er voor jou toe doen en als je ruimte wil opeisen om creatief te denken, dan is het belangrijk te bepalen wat je niet wilt doen. Met een not-to-list ga je productiever om met je tijd en train je jezelf om focus te hebben. 

Workdesign
Ben je onzeker over sommige vaardigheden, wil je iets anders, is grenzen stellen lastig of kun je juist de controle niet loslaten? Zorg dat je als medewerker jouw waarde voor het bedrijf of de arbeidsmarkt ontdekt. Met eigenwaarde, een fit lichaam en een vitaal brein, op de juiste plek, ben je van toegevoegde waarde in elk bedrijf! 

Vitale werknemers hebben meer plezier en energie in het werk, zijn creatiever en productiever, voelen meer betrokkenheid, gaan minder snel weg en verzuimen bovendien minder. Dit leidt tot een hoge inzetbaarheid van medewerkers. Bovendien dragen vitale werknemers bij aan een positieve werksfeer, tevreden klanten, vernieuwing en kwaliteit van werken. Daarnaast trekken zij enthousiaste nieuwe medewerkers aan.LOCATIE

In het park, het bos of op het strand. Een expeditie is pas echt op maat als je zelf inspraak hebt op de locatie. Van april tot en met september staat de Hoe Vedder camper midden in het bos van Gasselte, direct grenzend aan natuurgebied Drouwenerzand. Een prachtige plek waar ik je graag ontvang. Weet of heb jij zelf een mooie ruimte of plek? Ik overleg graag de mogelijk van binnen tot buiten. Jij geeft dus aan waar je de expeditie graag wilt houden.

 

Ik bereken buiten een straal van 20 kilometer rondom Veendam een reiskostenvergoeding van € 0,22 per km. 

 

Wie weet kom je in aanmerking voor vergoeding?