Een fysiek en mentaal evenwichtig leven hangt onder andere samen met een gezonde dosis stress, een gezonde leefstijl, genoeg ontspanning en een relativerende, optimistische levenshouding. Chronische stress vermijden en genoeg ontspanning zoeken zijn vaak een eerste stap op weg naar een gezond en dynamisch leven. Dat vraagt soms wel om radicale keuzes, maar begin met een kleine stap: de tijd nemen om te ontdekken wat je waardevol vindt.

 expeditie Bag to basic voor groepen

MIN 6 - MAX 10 PERSONEN

 

Schrijf je in voor één van de vormgegeven Bag to Basic expedities of stel er zelf eentje samen voor een groep collega's, vrienden of teambuildingsactiviteit. wat vonden anderen ervan?LOCATIE

In het park, het bos of op het strand. Een expeditie is pas echt op maat als je zelf inspraak hebt op de locatie. Van april tot en met september staat de Hoe Vedder camper midden in het bos van Gasselte, direct grenzend aan natuurgebied Drouwenerzand. Een prachtige plek waar ik je graag ontvang. In de herfst en winter bied ik diverse expedities op verschillende locaties aan. Weet of heb jij zelf een mooie ruimte of plek? Ik overleg graag de mogelijk van binnen tot buiten. Jij geeft dus aan waar je de expeditie graag wilt houden.

 

Ik bereken buiten een straal van 20 kilometer rondom Veendam een reiskostenvergoeding van € 0,22 per km.