Een fysiek en mentaal evenwichtig leven hangt onder andere samen met een gezonde dosis stress, een gezonde leefstijl, genoeg ontspanning en een relativerende, optimistische levenshouding. Chronische stress vermijden en genoeg ontspanning zoeken zijn vaak een eerste stap op weg naar een gezond en dynamisch leven. Dat vraagt soms wel om radicale keuzes, maar begin met een kleine stap: de tijd nemen om te ontdekken wat je waardevol vindt.

 expeditie Bag to basic voor groepen

MIN 6 - MAX 10 PERSONEN

 

Schrijf je als groep in voor één van de vormgegeven Bag to Basic expedities op deze pagina of stel er zelf eentje samen voor collega's, vrienden of als teambuildingsactiviteit. Een expeditie op maat heeft als voordeel dat de bagage en het doel in overleg afgestemd wordt.

Wat te denken van een Expeditie, aangevuld een met picknick, High Tea of diner? Of een meerdaagse Expeditie in een natuurlijke omgeving?LOCATIE

In het park, het bos of op het strand. Een expeditie is pas echt op maat als je zelf inspraak hebt op de locatie. Van april tot en met september staat de Hoe Vedder camper midden in het bos van Gasselte, direct grenzend aan natuurgebied Drouwenerzand. Een prachtige plek waar ik je graag ontvang. Weet of heb jij zelf een mooie ruimte of plek? Ik overleg graag de mogelijk van binnen tot buiten. Jij geeft dus aan waar je de expeditie graag wilt houden.

 

Ik bereken buiten een straal van 20 kilometer rondom Veendam een reiskostenvergoeding van € 0,22 per km.