Als we aan fitte en vitale medewerkers denken, denken we al snel aan het lichaam. Aan de conditie, spierkracht en het figuur. Mensen die zich fitter willen voelen richten hun pijlen daar dan ook op. Ze denken om hun nachtrust, stoppen met roken, gaan gezonder eten en meer bewegen. Maar is de gezondheid van je geest niet net zo belangrijk? Als medewerkers niet alleen lekker in hun vel zitten, maar ook lekker in hun hoofd, dan functioneren ze beter, zijn ze zelfbewuster en staan positiever in het leven. Daarnaast hebben ze minder last van stress en kunnen problemen beter de baas. Investeren in vitaliteit is meer dan een investering in werknemers en bevorderd de werk privé balans. Het zijn echter ook de mensen die met hun leefstijl, plezier en passie gewaardeerd worden door de partner, buren, familie, kennissen en hun omgeving.break groep

MIN 6 - MAX 10 PERSONEN

 

Vitale werknemers hebben meer plezier en energie in het werk, zijn creatiever en productiever, voelen meer betrokkenheid, gaan minder snel weg en verzuimen bovendien minder. Dit leidt tot een hoge inzetbaarheid van medewerkers. Bovendien dragen vitale werknemers bij aan een positieve werksfeer, tevreden klanten, vernieuwing en kwaliteit van werken. Daarnaast trekken zij enthousiaste nieuwe medewerkers aan.

 

DUUR

0,5 tot 2 uur

 

PRIJS

Op aanvraag, na vrijblijvend intakegesprek

 

Bij aanvang krijgt iedere medewerker een gevulde rugtas mee. De rugtas dient na afloop weer ingeleverd te worden.

break individueel

8 SESSIES

Is een medewerker onzeker over sommige vaardigheden, wil hij of zij iets anders, is grenzen stellen lastig of is de medewerker juist de politieagent op de afdeling? Zorg dat medewerkers hun waarde voor het bedrijf of de arbeidsmarkt ontdekken. Een medewerker met eigenwaarde, een fit lichaam en een vitaal brein, op de juiste plek, is van toegevoegde waarde in elk bedrijf!
 

 

 

DUUR

1,5 uur per sessie

 

PRIJS

Op aanvraag, na vrijblijvend intakegesprek.

 

De medewerker ontvangt per sessie een gevulde rugtas. De rugtas dient na afloop weer ingeleverd te worden.

break dag

MIN 6 - MAX 10 PERSONEN

Vitaal zijn als medewerker betekent fit zijn op fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel niveau, zingevingsvlak en pro-actief zijn (gezond persoonlijk leiderschap). Al deze gebieden beïnvloeden elkaar. Bij een negatieve balans brengt het je richting een burn-out en bij een positieve balans richting betere prestaties. De expeditie maakt medewerkers bewust van een gezonde actieve leefstijl, d.m.v. de bagage in de rugzak Dit vergroot de eigen duurzame inzetbaarheid. 

 

DUUR

6 uur

 

PRIJS

Op aanvraag, inclusief ontbijt, lunch of diner, na vrijblijvend intakegesprek.

 

Hiervoor krijgt de groep een gevulde rugtas mee. De rugtas dient na afloop weer ingeleverd te worden. LOCATIE

In het park, het bos of op het strand. Een expeditie is pas echt op maat als je zelf inspraak hebt op de locatie. Van april tot en met september staat de Hoe Vedder camper midden in het bos van Gasselte, direct grenzend aan natuurgebied Drouwenerzand. Een prachtige plek waar ik je graag ontvang. Weet of heb jij zelf een mooie ruimte? Ik overleg graag de mogelijk van binnen tot buiten. Jij geeft dus aan waar je de expeditie graag wilt houden.

 

Ik bereken buiten een straal van 20 kilometer rondom Veendam een reiskostenvergoeding van € 0,22 per km.