BRAINWASH

Wat zou je willen (veranderen)? Dromen lijken vaak onbereikbaar. Heel veel mensen lopen vast door het najagen van hun eerste idee, het perfecte idee of dat ene grote idee, dat de oplossing voor het probleem lijkt te zijn. Nieuwe inzichten ontstaan juist door het creëren van meer ideeën, waardoor de kans bestaat dat je er eentje vindt, waarvan je energie krijgt, wat werkt en waar je helemaal achter staat.  

 

In de snippers tijd die overblijven tussen de dagelijkse werkzaamheden, online zijn, checken en reageren, kun je ervaren dat je nauwelijks iets doet wat echt vervulling brengt. Of steeds weer vastloopt in dat wat je wilt bereiken. Door even uit de dagelijkse hectiek te stappen en tijd voor jezelf te maken, komt vaak je innerlijke stem aan het woord. Door de brei aan (pieker)gedachten, dromen en doelen te structureren ontstaat er ruimte om de nieuwe ideeën na te jagen. 

Gedachten in kaart brengen, ofwel mindmapping, is een techniek die erg visueel georiënteerd is. Het idee van een mindmap is dat alle connecties met het centrale doel of droom verschillende vormen kunnen hebben en dat deze takken visueel kunnen worden weergegeven. Teksten, foto’s, plaatjes, pictogrammen of illustraties zijn allemaal toegestaan. 

 

DATA & LOCATIE

Dag, tijd en plek in overleg. Ik bereken buiten een straal van 20 kilometer rondom Veendam een reiskostenvergoeding van € 0,22 per km. 

 

PRIJS

Deze twee uur durende workshop, inclusief koffie, thee en iets lekkers kost € 25,00 p.p. Je gaat naar huis met een schat aan informatie over jezelf én je omgeving. 

exclusief eventuele kosten voor een locatie
min. 7 - max. 12 personen per groep 

De workshop is eventueel uit te breiden met een lunch, diner of high tea, afhankelijk van de locatie.