Expeditie  Flow & g(r)o(w)

Wat als jouw geschiedenis een rugtas is? Door inzicht te krijgen in je 'bagage' kun je slimmere keuzes maken in hoe je je tijd uitgeeft in de toekomst. En waaraan. Door met een mix aan opdrachten op avontuur te gaan, die in het teken staan van denken en doen, opladen en ontladen, en een not-to-do list, ervaar je de kunst van het onthaasten. Hierdoor zullen er nieuwe inzichten ontstaan over welke stappen je wilt zetten in je loopbaan of leven. Als je wilt groeien in wat je doet, als je dingen wilt oppakken die er voor jou toe doen en als je ruimte wil opeisen om creatief te denken, dan is het belangrijk te bepalen wat je niet wilt doen. 

Onze flow-momenten komen in het gedrang wanneer je veel bezig bent met de dagelijkse eisen van de buitenwereld en sociale media. Maar zodra je hersenen en handen geconcentreerd samenwerken in onbewuste, herhalende bewegingen, wordt het zogenoemde default-netwerk ingeschakeld en heeft je geest ruimte om te dwalen. Op die momenten krijgen herinneringen en nog onverwerkte gevoelens en spanningen een plek en borrelen inzichten en nieuwe ideeën als vanzelf op. Perioden van een mentale time-out zijn even belangrijk voor de hersenen als gezond eten en beweging is voor ons lichaam.

 

Door je bagage op een creatieve wijze te visualiseren ontdek je wat je zou willen veranderen. Het resultaat? Je ziet nieuwe mogelijkheden en kansen, hebt  meer energie en bent productiever!

 


programma

  • Verzamelen bij afgesproken startlocatie
  • Korte uitleg over de expeditie en uitdelen van de expeditie-rugtassen
  • Daarna gaan we naar buiten of duiken de natuur in voor een avontuurlijke expeditie
  • Onderweg ga je aan de slag met de bagage uit je rugtas om je vitaliteit en brainpower te stimuleren
  • Op locatie gaan we verder met het 'tafelwerk' en wordt er een beroep gedaan op je creativiteit
  • Je ervaart de kunst van het onthaasten en de positieve uitwerking van de buitenlucht en inspanning op je geheugen, humeur en (mentale) gezondheid

DATA , tijd & Locatie

 In overleg.

prijs

  • Expeditie-avontuur van 2,5 uur
  • Inclusief gevulde rugtas met opdrachten en materialen tijdens de expeditie
  • E-Kompas voor thuis


Particulier/zakelijk
€ op aanvraag 
(minimaal  6 - maximaal 10 personen)

 

 

 De expeditie is eventueel uit te breiden met een lunch, diner of high tea, afhankelijk van de locatie.