Ben jij je bewust van jouw gedachten, verlangens, gevoelens en de keuzes die je maakt? Zelfkennis en persoonlijke ontwikkeling zijn de basis van zingeving, jouw geluk. Wanneer je jezelf beter leert kennen, ben je in staat om betere keuzes te maken die er voor zorgen dat jij het beste tot je recht komt. Angst, onzekerheid en stress kunnen je soms in de weg zitten om je doel te bereiken. Een persoonlijke ontdekkingstocht zorgt voor de beste en eerlijkste versie van jezelf. Door te vertragen, bewegen, onderzoeken en je zelfbewustzijn te vergroten ben je in staat je eigen leven en loopbaan vorm te geven. sessie

Je ontvangt een rugzak en samen verkennen we de omgeving. Waar sta je op dit moment en waar wil je naartoe? Door het hardop uitspreken van je gedachten zet je iets in gang en blijft het niet bij eindeloos piekeren en rondjes rennen in je eigen hoofd. De wandeling geeft je nieuwe inzichten, de opdrachten tussendoor nieuwe energie en dit laat je misschien net even anders naar jezelf en de situatie kijken, dan je tot dusver deed. 

Aan een sessie gaat een korte digitale intake vooraf, om de juiste bagage in de rugtas af te kunnen stemmen.

 

DUUR

1,5 uur

 

PRIJS

€ 90,-, inclusief btw

 

Hiervoor krijg je bij aanvang een gevulde rugtas mee. De rugtas dient na afloop weer ingeleverd te worden, maar geeft je wel nieuwe bagage mee over jezelf.

 

Misschien kom je in aanmerking voor vergoeding?

traject

8 SESSIES

Als je doet wat je wilt, kan je het ook. Dan is er een intrinsieke motivatie. Wanneer je weet wie je bent en wat je kunt, kan je dit omzetten naar actie. Je gaat aan de slag met pragmatische en realistische acties en doelen.

Aan een traject gaat altijd een vrijblijvend intakegesprek vooraf, om wat jij wilt en ik te bieden heb goed op elkaar af te stemmen.

 

 

 

DUUR

1,5 uur per sessie

 

PRIJS

€ 625,- , inclusief btw en drijfverentest 

(Kleur Bekennen).

 

Hiervoor krijg je per sessie een gevulde rugtas mee. De rugtas dient na afloop weer ingeleverd te worden. 

 

Misschien kom je in aanmerking voor vergoeding?

dag

10.00 - 16.00 uur


Wegdromen bij een mooie zonsondergang, fotograferen in de mist, een 'Brainwash' om je gedachten te structureren of op zoek gaan naar je kwaliteiten. In- en ontspannen, wandelen en je zintuigen op scherp zetten. Fantaseren over je volgende bestemming of doel. Ontdekken wat je nog niet wist. Eén dag (h)eerlijk werken aan jezelf.

 
Aan de dag gaat een korte digitale intake vooraf, om de juiste bagage in de rugtas af te kunnen stemmen.

 

DUUR

6 uur

 

PRIJS

€ 325,-, inclusief btw en lunch

 

Hiervoor krijg je per sessie een gevulde rugtas mee. De rugtas dient na afloop weer ingeleverd te worden. 

 

 

Misschien kom je in aanmerking voor vergoeding?

 WORKSHOPS

We zien afdwalen vaak nog als iets slechts, of als iets wat vermeden moet worden. Nieuwe ideeën ontstaan in de hersenen die geactiveerd worden wanneer we ontfocussen en geen nieuwe informatie opnemen. Als je echt iets gedaan wilt krijgen is het beter om je te focussen en niet allerlei zijwegen in te slaan. Je kunt pas echt goed focussen, als je ook kunt ontfocussen. Juist de balans tussen gas geven en opladen zorgt dat we verder komen. De onderstaande Expedities staan in het teken van aandacht: open aandacht en gerichte aandacht. We hebben beide vormen van aandacht nodig. Wanneer we alleen open aandacht hebben, dan krijgen we niets gedaan, hebben we alleen gerichte aandacht, dan zijn we weinig creatief en hebben we meer moeite met problemen oplossen. De truc is om bewust te schakelen tussen de twee.

 

Check de Expeditie Fotograferen met je mobiel

Check de Expeditie AvondTuren
Check de Expeditie Brainwash

LOCATIE

In het park, het bos of op het strand. Een expeditie is pas echt op maat als je zelf inspraak hebt op de locatie. Van april tot en met september staat de Hoe Vedder camper midden in het bos van Gasselte, direct grenzend aan natuurgebied Drouwenerzand. Een prachtige plek waar ik je graag ontvang. Weet of heb jij zelf een mooie ruimte of plek? Ik overleg graag de mogelijk van binnen tot buiten. Jij geeft dus aan waar je de expeditie graag wilt houden.

 

Ik bereken buiten een straal van 20 kilometer rondom Veendam een reiskostenvergoeding van € 0,22 per km.