FOTOGRAFEREN IN DE NATUUR

We denken dat we vrij zijn, maar ondertussen worden we geleefd door e-mails en sociale media. Hoe pak je dat moment voor jezelf? En wat krijg je ervoor terug? Door even offline te gaan met aandacht voor het moment, midden in de rust van de natuur, schakel je even terug uit de vijfde versnelling. Wist je dat single tasken veel effectiever is dan multitasken? Door je focus op één activiteit te richten word je productiever en ervaar je minder stress, waardoor je minder mentale en fysieke klachten zult hebben. In de natuur ontvang je minder prikkels en kun je vertragen en ontspannen. Hierdoor krijg je ruimte om na te denken over de dingen die je belangrijk vindt. Beleef met al je zintuigen de ervaring en word deelnemer in plaats van toeschouwer. Ervaring met fotografie is niet belangrijk, het gaat om de aandacht die je eraan geeft. Het enige wat je nodig hebt is je smartphone met camera. Maar wel op de vliegtuigstand, hè! Focus & shoot

TEAM | GROEP

Op zoek naar een leuk teambuildingsidee, groepsactiviteit of uitstapje met vrienden? Met een groep van 7-15 personen trekken we de natuur in bij jou in de buurt of een andere gewenste plek. De workshop is eventueel uit te breiden met een lunch, diner of high tea. 

 

PRIJS

Deze twee uur durende workshop, inclusief koffie, thee en iets lekkers kost € 25,00 p.p.
exclusief eventuele kosten voor een locatie

 

DATA & LOCATIE

Dag, tijd en plek in overleg. Ik bereken buiten een straal van 20 kilometer rondom Veendam een reiskostenvergoeding van € 0,22 per km. 


Wat vonden anderen ervan?

Bekijk de ervaringen en foto's van de deelnemers hier.

PROGRAMMA

  • Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers.
  • Korte uitleg over fotograferen met je mobiele telefoon.
  • Daarna duiken we de natuur in. We staan af en toe stil. Hoe ziet de lucht eruit? Wat zie je in de verte en wat dichtbij? Schijnt de zon en waar komt het licht vandaan?
  • We geven aandacht aan onze zintuigen.
  • Onderweg geef ik je tips hoe je een mooie setting vertaalt naar een tweedimensionaal beeld.
  • Terug bij het startpunt staan we stil bij de nabewerking van je foto's op de telefoon. Maak een mooie nieuwe profielfoto van jezelf met de foto die je in de natuur hebt geschoten.
  • Je gaat naar huis met een goodiebag (inclusief workshoptips) en geniet nog na van het heerlijke moment voor jezelf én de enorme dosis inspiratie die je hebt opgesnoven.