STAND UP FOTOGRAFIE

WORKSHOP

Je huurt een dure fotograaf in voor het maken van de foto's voor de website en sociale media van je organisatie of club. Maar is dit altijd nodig? Zelfs met je smartphone kun je hele mooie foto's maken (en nabewerken) met de nodige kwaliteit. In de workshop Stand Up Fotografie leer je passende (sfeer)beelden te creëren.

 

 

DE KUNST VAN KIJKEN

In de workshop draait het om de kunst van het kijken; het spelen met licht, het innemen van (andere) standpunten, het bepalen van je compositie, scherpte/diepte en vooral het letten op de achtergrond. 

 

 

OP MAAT

De workshop wordt afgestemd op de wensen van jouw organisatie of club. Wil je de medewerkers bijvoorbeeld leren hoe ze een mooie Instagram feed maken of juist hoe ze een verhaal over kunnen brengen in beeld. In de workshop zullen de deelnemers verschillende opdrachten uitvoeren, toegespitst op de branche, het product of de dienst. De deelnemers van de workshop ontvangen een hand-out met alle informatie als naslag, zodat ze ook na de workshop nog volop inspiratie hebben om passende foto's te maken.