Groepsexpedities

In ons leven worden we overspoeld met prikkels die allemaal iets van onze kostbare tijd willen, de kunst is om deze verleidingen op waarde te schatten. Door de komst van internet en de angst om iets te missen is er minder tijd voor creatieve gedachten en beweging. De noodzaak van de investering in een fit lijf en vitaal brein is er vaak niet. We nemen een pil en gaan door. De disbalans tussen in- en ontspanning levert schade op aan onze fysieke en mentale gezondheid. En daarmee op de kwaliteit van ons leven. Zelfs als we ons bewust zijn van de constante gekte en drukte, kost het veel wilskracht en brainpower om je eigen gedrag te veranderen én baas te worden over je eigen lijf en tijd. De Bag to Basic expeditie brengt evenwicht in loopbaan en leven, waardoor je leeft in plaats van geleefd wordt.

meerwaarde

Lifedesign gaat om het vinden van de balans tussen de maakbaarheid van het leven en aanvaarding van wat er is. Pak je verantwoordelijkheid en onderneem actie als het moet, maar vecht niet tegen dingen die je moeilijk kunt veranderen. Als je daarmee stopt komt er ruimte en energie vrij om dingen te doen die belangrijk voor je zijn.expeditie Bag to basic voor groepen

MIN 6 - MAX 10 PERSONEN

 

Schrijf je als groep in voor één van de vormgegeven Bag to Basic expedities hieronder of stel er zelf eentje samen voor collega's, vrienden of als teambuildingsactiviteit. Een expeditie op maat heeft als voordeel dat de bagage en het doel in overleg afgestemd wordt.

Wat te denken van een Expeditie, aangevuld een met picknick, High Tea of diner? Of een meerdaagse Expeditie in een natuurlijke omgeving?

locatie

In het park, het bos of op het strand. Een expeditie is pas echt op maat als je zelf inspraak hebt op de locatie. Van april tot en met september staat de Hoe Vedder camper midden in het bos van Gasselte, direct grenzend aan natuurgebied Drouwenerzand. Een prachtige plek waar ik je graag ontvang. Weet of heb jij zelf een mooie ruimte of plek? Ik overleg graag de mogelijk van binnen tot buiten. Jij geeft dus aan waar je de expeditie graag wilt houden.

 

Ik bereken buiten een straal van 20 kilometer rondom Veendam een reiskostenvergoeding van € 0,22 per km.