Ik ben Lidia, een nieuwsgierige 'lifedesigner' met een passie voor de natuur, reizen, schrijven, fotograferen en avontuur. Ik zet mijn creativiteit in om de uitdagingen die op mijn pad komen aan te gaan, mezelf steeds opnieuw uit te vinden en mijn verlangens te vervullen. Mijn focus ligt op een evenwichtig en gezond leven, maar ik houd vooral van contrasten en niet alledaagse dingen. In mijn vrije tijd doe ik aan kickboksen, yoga, hardlopen, mountainbiken en hoelahoepen om fit te blijven. Daarnaast let ik op wat ik eet. Hiermee bedoeling ik voeding in plaats van vulling, maar dan wel lekker! Ik houd van vintage spullen en probeer gebruikte materialen een tweede leven te geven door het te vernieuwen. Ik ben opgegroeid in een tijd van meer, meer, meer, maar ik merkte dat ik juist het gelukkigst ben in mijn oude camper in het bos, die als werkstudio dient of met mijn gezin in onze caravan in de vakanties. Back to basic, buiten in de natuur. Ik houd van de vrijheid om steeds weer nieuwe avonturen te beleven en de creatieve ruimte om te experimenten. De eindbestemming is onbekend, onderweg gebeurt het. 

 


UIT MIJN IMPULSIEVE LEVEN GEGREPEN...
Mijn creativiteit heeft me vele kanten op laten stuiteren. In 2017 werd ik 40 jaar en had ik genoeg bagage in mijn rugtas om de opleiding tot geregistreerd Life- & Loopbaancoach te volgen. Hoe verhouden ego's, oordelen en tijd zich met elkaar? Teruggeworpen worden op jezelf is het mooiste cadeau dat je kunt krijgen! Eind 2018 had ik mijn diploma op zak en tikte daarna vrij impulsief een camper van 30 jaar oud af. De bus kreeg in no time een stijlvolle metamorfose, evenals de website, de visitekaartjes en flyers. Want Hoe Vedder vernieuwde steeds met mij mee. Een webshop met eigengemaakt werk, diensten op het gebied van (grafische) communicatie en interieurstyling hadden de revue al gepasseerd. Een maand later reed ik al als coach op de weg en pikte zelfs al hier en daar een klant op. Toen ik weggesleept moest worden zag ik de humor er wel van in, maar toen ik voor de zoveelste keer de garage moest bellen hoorde ik een zucht aan de andere kant van de lijn... Mijn droom om avontuurlijk te ondernemen leek in duigen te vallen. 

 


De bus had mij veel geld gekost en had meer bij de garage gestaan dan op onze oprit. Een half jaar later was het veiligheidshalve beter om de bus van de weg te halen. Ik had geen geld meer en mijn hele communicatie was om de camper heen gebouwd. In gedachten hoorde ik de mensen om mij heen alweer zuchten...'zie je nou wel'. De makkelijkste weg was om de handdoek in de ring te gooien, maar mijn verlangen was groter. Ik nam de tijd om mijn zinnen te verzetten en plan B diende zich plots aan! De kunst van het loslaten. De camper kreeg zijn laatste rustplaats in het prachtige bos van Gasselte naast de hei. De camper dient daar als uitvalsbasis voor verschillende expedities van maart tot en met september. Daarnaast zoek ik constant naar inspirerende locaties en samenwerkingen om ook op andere plekken Bag to basic Expedities aan te kunnen bieden. Heb je ideeën, wil je me iets vragen of heb je mogelijkheden om samen te werken: SHOOT!


Lidia

 NOBCO
Als coach werkt Lidia Vedder volgens de Ethische Gedragscode van de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches NOBCO.  In samenhang met de Ethische Gedragscode kent de NOBCO ook een klachtenregeling. 

Download
Gedragscode
ethische_gedragscode_nobco.pdf
Adobe Acrobat document 170.3 KB