Ik ben Lidia, een nieuwsgierige 'lifedesigner', met een passie voor de natuur, reizen, schrijven, fotograferen en avontuur. Mijn focus ligt op een evenwichtig en gezond leven, maar ik houd vooral van contrasten en niet alledaagse dingen. In mijn vrije tijd doe ik aan kickboksen, yoga, hardlopen, mountainbiken en hoelahoepen om fit te blijven. Het leven zie ik als een expeditie, waaraan ik deelneem met een rugtas vol bagage. Soms stop ik er wat nieuws in, maar af en toe gooi ik er ook wat uit. Onderweg neem ik verschillende afslagen om nieuwe dingen te ontdekken. Af en toe sta ik op de vluchtstrook of rust ik uit op een mooie plek langs de route. Creativiteit, onafhankelijkheid, humor, liefde, een fototoestel en schrijfboekje heb ik altijd in mijn rugzak zitten en brengen mij onderweg steeds weer mooie nieuwe ontmoetingen en verhalen. De eindbestemming is onbekend, onderweg gebeurt het. 

 


OPLEIDINGEN

Toen ik als jong meisje een studiekeuze moest maken, deed ik maar wat. Ik had eigenlijk geen idee wat de ‘echte wereld’ me allemaal te bieden had. Op de Havo had ik er een potje van gemaakt. Na de hotelschool, die ik met hangen en wurgen heb afgemaakt, kwam ik in het marketing- & communicatievak terecht. Ik deed wat er van me verwacht werd: geld verdienen, zekerheden verwerven en mijn identiteit voeden. Daarna heb vele jaren werkervaring opgedaan bij o.a. de Rabobank, Univé, Herinneringscentrum Kamp Westerbork, Scholengemeenschap Winkler Prins en Van der Valk hotels. En ik deed diverse freelance klussen. Tussendoor deed ik verschillende opleidingen, zoals Nima A en B, Grafische Vormgeving (DTP), fotografiecursussen, maar ook persoonlijke ontwikkelingstrajecten. De achtweekse mindfulness training (MBSR), de training bij het Core Instituut en de Registeropleiding tot Professioneel Coach maakte iets nieuws in mij los: Dag zekerheid, hallo vrijheid! 

 

BUITEN DE GEBAANDE PADEN
Mijn eigen levensverhaal, de ervaringen als geregistreerd Life- en Loopbaancoach en de expertise die ik heb opgedaan in het communicatievak, gebruik ik om jou te inspireren en te coachen. Ik creëer de mogelijkheid om je te laten 'in- en unpluggen' in de natuur of een andere fijne plek, om je koers te kunnen bepalen. Offline, met focus en zonder onzin. Ik daag ik je uit buiten de gebaande paden te lopen en met een andere bril naar de situatie te kijken om jezelf te (her)ontdekken. 

 NOBCO
Als coach werkt Lidia Vedder volgens de Ethische Gedragscode van de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches NOBCO.  In samenhang met de Ethische Gedragscode kent de NOBCO ook een klachtenregeling. 

Download
Gedragscode
ethische_gedragscode_nobco.pdf
Adobe Acrobat document 170.3 KB