NO|MAD EXPEDITIE

Terug naar de basis. Rode wangen krijgen van de kou, de wind door je haren laten waaien, de zon op je gezicht voelen branden en je sokken uitwringen van de regen. Het trotseren van de elementen uit de natuur zorgen ervoor dat het vuur in jou weer oplaait.

 

Genieten van simpele dingen, zoals een opgaande zon of laaghangende mist over een weiland, is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Je hebt ambitieuze doelen en kan pas genieten als die gerealiseerd zijn. De automatische piloot zorgt ervoor dat een hoop moois mist onderweg. In de drukte ben je vergeten om in jezelf te investeren en kijk je jaloersmakend hoe het  (online) gras bij de buren groener is dan bij jou. 

 

Verandering begint bij jezelf. Een natuurlijke dosis energie zorgt ervoor dat jij de dingen die wilt doen ook kunt doen. Ons brein en onze darmen zijn nauw met elkaar verbonden en onder de juiste omstandigheden zorgen zij voor daadkracht, positiviteit, een goed afweersysteem, creativiteit, enthousiasme en een vitaal lijf. Dit old school mechanisme is al eeuwenoud, maar we zijn het in de loop der jaren verleerd of beschikken niet meer over de juiste kennis. De expeditie zorgt ervoor dat je vedder komt  met deze nieuwe kijk op jouw oude mechanismen.


"Het eindpunt kan nooit zo interessant zijn als de weg ernaartoe."op pad

Gewapend met een rugzak vertrek je op expeditie, die gebaseerd is op zeven pijlers. Bij een No|Mad lifestyle staat het één niet los van het ander, maar heeft alles effect op elkaar. De juiste combinatie zorgt ervoor dat je krachtig in het leven staat. Of blijft staan! Het is een continue proces. Een manier van leven dat je, als je eenmaal ervaren hebt wat het voor jou betekent, wilt onderhouden. Door jou op een creatieve manier naar het dagelijks 'bijzonder- & buitengewoon' te laten kijken, zet je letterlijk en figuurlijk stappen op weg naar jouw te gekke manier van leven door de 7 No|Mad pijlers toe te passen:

Hoe vedder?

 

Kijk hier of er binnenkort een expeditie start bij jou in de buurt. Een expeditiegroep heeft minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers. De expeditie bestaat uit één of meerdere bijeenkomsten, variërend van een paar uur tot een hele dag of zelfs meerdere dagen. Wil je zelf met een groep deelnemen aan een expeditie op een locatie naar keuze? Dat kan ook! Samen bekijken we de mogelijkheden qua plek en data. checklist

Twijfel je nog? Vul dan de checklist in. Door 14 vragen met ja of nee te beantwoorden krijg je meer duidelijkheid over hoe je nu in het leven staat.