over mij

'Lidia Vedder', zei ik, als ik me voorstelde als jong meisje. 'Hoe verder?', vroegen ze dan vaak. En ik herhaalde dan mijn naam, maar het bleef vaak onduidelijk. 'Hoe verder ja?', hoorde ik hen opnieuw vragen. Waarom? Vonden ze hun eigen woordgrap te leuk of snapten ze echt niet dat het mijn achternaam is...Hoe Vedder was in ieder geval geboren. Leuk kennis te maken!

 

Ik bied creatieve ondersteuning (CO) in de rol van communicatiecoach, storyteller, conceptontwikkelaar, ideeëngenerator, tekstschrijver en creator. Ik zoek daarbij altijd naar het verhaal achter het verhaal, om je (boodschap, concept, idee, visie) zo authentiek mogelijk voor de dag te laten komen. Vaste stramienen, eindeloos veel koffiesessies en verhalen mooier maken dan ze zijn, passen niet bij me. Verhalen met een emotie overbrengen wel. Geen shortcuts, maar investeren in een houdbare toekomst. Samen bedenken, ontwikkelen en doen! 

 

De ‘tekentafel’ staat op creatieve (flex)plekken én in mijn gepimpte caravan, die tot de verbeelding spreekt. De 'Pop Up Vanity' caravan duikt op verschillende plekken op, met als uitvalsbasis Veendam. Hier komen ideeën als vanzelf. Weg van de drukte, zonder ruis, met de eenvoud van aandacht. Daarnaast ontdek ik graag nieuwe plekken en hoop jou daar te ontmoeten!


LIDIA VEDDER

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

KVK 57162778

 

EXPERTISE


Selfmade fotograaf & stylist | 'School of life'

Professioneel geregistreerd life & loopbaancoach | Balansgroep

DTP-er/ vormgever | House of Media

Marketing & Communicatie | Hanzehogeschool /Hotelschool

Gewerkt voor o.a.:
Van der Valk, Scholengemeenschap Winkler Prins, Herinneringscentrum Kamp Westerbork, Univé Verzekeringen, Rabobank, Communicatiefestival, Garage TDI Theater, Roodpaleis en verschillende zzp-ers.

MISSIE

"Handen en voeten geven aan verhalen die een (groter) podium verdienen, zonder luchtfietserij, door aandacht en kleur te geven op de vragen 'wat' en 'hoe', maar vooral WAAROM."

UPDATES 

Geen zin om afhankelijk te zijn van algoritmes en wil je op een makkelijke manier op de hoogte blijven van blogs, nieuws en creatieve oplossingen? Schrijf je dan in voor de Hoe Vedder Updates en ontvang het eerste creatieve idee helemaal gratis!