pop-up recepten

Een supermarktsafari opende mijn ogen; wat eten we veel zooi! En wat is er nog veel dat we niet weten op het gebied van voeding. Vooral de snelle koolhydraten zijn funest voor onze gezondheid. Maar als gezelligheidseter wilde ik niet verder door het leven gaan als konijn en alleen nog slablaadjes eten...En dus ging ik op onderzoek naar alternatieven met voedingsrijke ingrediënten, welke ik het liefst rechtstreeks uit de natuur haal. Zo voorziet eten mij van energie in plaats van dat het me energie afneemt. Klik op de foto hieronder om feestelijke recepten zonder meuk te downloaden om jezelf in balans te eten. Enjoy!

 

Via Instagram Stories is meer te vinden over de pop-up recepten


Wildpluk gerechten

Wat is er nu leuker dan je ingrediënten direct uit de natuur te halen. Puur en vers, zonder toevoegingen. Gezonder kan niet. Als beginnend wildplukster belandde ik per toeval in het brandnetelparadijs bij een hike naar een cabin in de Drentse wildernis. Dit kon geen toeval zijn! En dus trok ik mijn rubberen handschoenen aan en baande me een weg door de brandnetels met mijn mes. Uiteindelijk maakte ik een overheerlijke brandnetelpesto van de bladeren en vernoemde deze naar de plek (cabiner). Bekijk het recept en de film om zelf aan de slag te gaan.

 

 


Ontbijt, lunch of tussendoor