Lidia Vedder

My life

Een dromer, maar nuchter opgegroeid op het veen in het Groningse. Nog even fantasierijk als het meisje van negen jaar dat ik was. Creatief, een weegschaal, een ontdekker, selfmade & filosofisch. Kleurrijk en soms zwart/wit. Hang naar vroeger, nieuwsgierig naar morgen, maar vooral een focus in het hier en nu. 

 
Explore the unknown

"Het is mijn passie om de schoonheid en de eigenaardigheden van het leven vast te leggen, te documenteren, delen en spiegelen. Ik voel me vrij  en gelukkig als ik kan schrijven, fotograferen en ontwerpen. Ik wil een bijdrage leveren om mensen te inspireren, te raken of aan het denken te zetten. De verbinding zorgt dat ik hierdoor ook weer geïnspireerd, geraakt en aan het denken gezet wordt en daardoor leer en groei als mens."

Toen ik als jong meisje een studiekeuze moest maken, deed ik maar wat. Ik had eigenlijk geen idee wat de ‘echte wereld’ me allemaal te bieden had. Op de Havo had ik er een potje van gemaakt. Na de hotelschool, die ik met hangen en wurgen heb afgemaakt, kwam ik in het marketing- & communicatievak terecht. Ik heb vele jaren werkervaring opgedaan bij o.a. de Rabobank, Univé, Herinneringscentrum Kamp Westerbork, Scholengemeenschap Winkler Prins en Van der Valk hotels. Tussendoor deed ik verschillende opleidingen, zoals Nima A en B, Grafische Vormgeving (DTP), fotografiecursussen, maar ook persoonlijke ontwikkelingstrajecten. De achtweekse mindfulness training (MBSR), de training bij het Core Instituut en de Registeropleiding tot Professioneel Coach maakte iets nieuws in mij los. 

 

Ik ontdekte dat ik een lucht- en vuurtype ben. Dit wil zeggen dat ik impulsief kan zijn, mag ook een piekeraar. Een echte weegschaal dus!

De balans zoeken tussen de elementen vuur (willen) en lucht (denken) is van belang voor een beste versie van mijzelf. Door hier bewust van te zijn, neem ik regelmatig afstand van mijn gedachten door middel van creatieve activiteiten, zoals fotograferen, ontwerpen, schrijven en yoga.  Hiermee vestig ik mijn aandacht in het hier en nu en zijn mijn gedachten niet bij gisteren, morgen of mijn nieuwe plannen. Juist daarmee laad ik mijn leergierige brein weer op, om objectief naar de zaken te kunnen blijven kijken. Als creatief, autonoom, authentiek, sensitief, veelzijdig en enthousiast persoon, zoek ik altijd naar nieuwe mogelijkheden. 

 

Design

Ik ontwerp graag mijn leven, voor zover ik daar invloed op heb. Op mijn eigen unieke manier, met mijn hardcore kwaliteiten en het liefst gevoed vanuit mijn intuïtie. Dit maakt mij gelukkig, ondanks dat hier ook verdriet, boosheid of eenzaamheid bij kunnen horen. Ik deel mijn leven, ontdekkingen en ontwerpen om je te laten zien dat het gras bij een ander niet altijd groener is, ik ook keuzedilemma's heb, aandacht en vertragen alles mooier maakt, maar ook om je te inspireren of gewoon om je iets te geven. Het is goed te weten dat je sommige zaken leert bij windstilte en andere bij een storm. In de verschillende workshops die ik aanbied komen alle elementen samen; voelen, denken, willen en doen. Hiermee leef en werk ik vanuit mijn diepste drijfveren en ik hoop dat ik jou dit ook kan laten ervaren. Neem een kijkje in mijn leven door mij te volgen op Instagram of Facebook , het lezen van mijn blogs, wat er van mij in de media is verschenen of één van mijn designs te downloaden.

 

De kracht van betekenis & de betekenis van kracht

Een zinvol leven staat voor mij voor ontdekken, plezier maken, ontwikkelen en verbinden, zoals het zoeken en delen van (levens)verhalen, fotograferen, kunst en reizen maken. Ik sta open voor jouw verhaal. Ontdek waar je kracht ligt en benut dit. "Dreams can come true!" Ik neem je graag mee op reis. Een persoonlijke reis, samenwerken of een creatieve reis...de eindbestemming is altijd onbekend, onderweg gebeurt het.

 

Say hi
Laat een reactie achter en deel jouw verhaal.

 

Lidia


Lidia Vedder

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

Tjark Jans Giezenstraat 6
9641 KB Veendam

KVK 57162778
BTW NL102412972B02