Denken, willen, voelen, doen

Ben jij een aarde, lucht, water of vuurtype? In de verschillende workshops kun je ervaren welke elementen bij jou passen. Gepassioneerd opgaan in een activiteit maakt je hoofd misschien even vrij van gedachten en to do lijstjes. Of je voelt na het volgen van de workshop nieuwe energie in jezelf, die je andere verfrissende inzichten geeft. Ervaar en geniet vooral van het moment voor jezelf.


Maximaal 12 personen

Ken je dat? Dat de dagen gevuld zijn met denken, piekeren, praktische zaken en doen? Je hoofd heeft de regie en je springt van het één naar het ander. Meer aandacht voor je lichaam en wat er te voelen is, betekent direct minder aandacht voor de activiteiten in je hoofd. In deze workshop met yoga, mindfulness, creativiteit en lekker eten maak je je hoofd even helemaal leeg.

Maximaal 8 personen

Schakel even terug uit de vijfde versnelling en neem de tijd om adem te halen en te vertragen. Hierdoor krijg je ruimte om na te denken over de dingen die je belangrijk vindt. In de natuur kijk en beleef je wat er om je heen gebeurt, zonder de afleidingen van alledag. Focus!

 Individueel
Online test +  sessie (uitslag)


Ben je benieuwd naar je drijfveren, kwaliteiten, voorkeuren en valkuilen? Dan geeft de Enneagram Kleurentest kleur aan jouw echte ik.

Ieder mens bezit alle 9 drijfveren, de individuele verschillen van belangrijkheid van drijfveren maken ons als mens uniek; het drijfverenprofiel is als het ware onze vingerafdruk. Dit inzicht kan het zelfinzicht verdiepen en ondersteunen bij het maken en het bepalen van doelen.


Maximaal 12 personen

Wil je je huis veranderen en weet je niet hoe je moet beginnen? Maak dan eerst een moodboard. Hierin gebruik je kleuren, texturen, materialen en producten, zodat het een passend geheel is. De stap om het daarna uit te voeren is dan een stuk kleiner!Lidia Vedder

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

Tjark Jans Giezenstraat 6
9641 KB Veendam

KVK 57162778
BTW NL102412972B02