Denken, willen, voelen, doen

Ben jij een aarde, lucht, water of vuurtype? Deze vier elementen zijn de basis om inzicht te krijgen in je kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en irritaties. In de verschillende workshops kun je ervaren welke elementen, eigenschappen en persoonskenmerken bij jou passen of misschien zelfs in jouw DNA zitten, maar in de verdrukking zijn gekomen. Gepassioneerd opgaan in een activiteit maakt je hoofd misschien even vrij van gedachten en to do lijstjes. Even stilstaan en vertragen maakt het makkelijker om keuzes te maken. Of je voelt na het volgen van de workshop nieuwe energie in jezelf, die je andere verfrissende inzichten geeft. Ervaar en geniet vooral van het moment voor jezelf.Individueel

Door praktisch en op een creatieve manier aan de slag te gaan met jouw kwaliteiten, valkuilen en allergieën, kun je een antwoord vinden op vragen als:

  • wat zijn mijn kernkwaliteiten?
  • Wat is mijn grens tussen een kwaliteit en een valkuil?
  • Welke kwaliteiten kan ik gebruiken voor het schrijven van een sollicitatiebrief?
  • Welke valkuil ligt op de loer als ik met stress te maken krijg?

Individueel

 

Jouw Curriculum Vitae is een persoonlijke visitekaart, om die baan waarvan je droomt te kunnen bemachtigen. Maar hoe val je op tussen de vele CV's van de andere kandidaten? En sluit je CV wel aan bij het gevraagde profiel en nog belangrijker, ben jij wel je CV?

Maak een plan de campagne en verover die gedroomde baan met jouw unieke CV.

Individueel

De natuur is rustgevend en ontspant; dat helpt bij het verdiepen van persoonlijke of werkgerelateerde kwesties. Door te bewegen, de frisse lucht en de rustgevende natuur kom je eerder bij je gevoel en creativiteit. Hierdoor bieden zich vaak nieuwe mogelijkheden aan, die je eerst over het hoofd zag. Daarnaast zorgt het wandelen voor een daling van je stress hormoon en maakt je lichaam stoffen aan die je een positief gevoel geven. kortom; de natuur is rustgevend, en zorgt voor ontspanning van lichaam en geest. 

 Maximaal 12 personen

Scheuren, kleuren, plakken, knippen en verven. Ontwerp een persoonlijke collage waarin jij zelf centraal staat.

In een korte opdracht komt jij erachter welke elementen het dichtste bij je staan of ontdek je dat je graag een element verder zou willen ontwikkelen. Welke kleuren passen daarbij? Kies je patronen of juist een effen structuur? Gebruik letters, lijnen, afbeeldingen en foto's door en over elkaar. Door intuïtief materialen bij elkaar te verzamelen en te rangschikken kom je, zonder er al te lang over na te denken, het dichtste bij je kern. 


Maximaal 12 personen

Ken je dat? Dat de dagen gevuld zijn met denken, piekeren, praktische zaken en doen? Je hoofd heeft de regie en je springt van het één naar het ander. Meer aandacht voor je lichaam en wat er te voelen is, betekent direct minder aandacht voor de activiteiten in je hoofd. In deze workshop met yoga, mindfulness, creativiteit en lekker eten maak je je hoofd even helemaal leeg.


Maximaal 8 - 10 personen

Schakel even terug uit de vijfde versnelling. Offline en in de natuur ontvang je minder prikkels en kun je vertragen en ontspannen. Hierdoor krijg je ruimte om na te denken over de dingen die je belangrijk vindt. In de natuur kijk en beleef je wat er om je heen gebeurt, zonder de afleidingen van alledag. Focus, ... en ontspan!

 

 

 

 Lidia Vedder

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

Tjark Jans Giezenstraat 6
9641 KB Veendam

KVK 57162778
BTW NL102412972B02