Fotograferen in de natuur

We denken dat we vrij zijn, maar ondertussen worden we geleefd door e-mails en sociale media. Hoe pak je dat moment voor jezelf? En wat krijg je ervoor terug? Door even offline te gaan met aandacht voor het moment, midden in de rust van de natuur, schakel je even terug uit de vijfde versnelling. In de natuur ontvang je minder prikkels en kun je vertragen en ontspannen. Hierdoor krijg je ruimte om na te denken over de dingen die je belangrijk vindt. Beleef met al je zintuigen de ervaring en word deelnemer in plaats van toeschouwer. Het enige wat je nodig hebt is je smartphone. Maar wel op de vliegtuigstand, hè! Focus & shoot.
PROGRAMMA GROEP (Opgave 8 - 10 personen)

  • Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
  • Korte uitleg over fotograferen met je mobiele telefoon
  • Daarna duiken we de natuur in. We staan af en toe stil. Hoe ziet de lucht eruit? Wat zie je in de verte en wat dichtbij? Schijnt de zon en waar komt het licht vandaan?
  • Onderweg geef ik je tips hoe je een mooie setting vertaalt naar een tweedimensionaal beeld
  • Terug bij het startpunt staan we stil bij de nabewerking van je foto's op de telefoon. Maak een mooie nieuwe profielfoto van jezelf met de foto die je in de natuur hebt geschoten.
  • Je gaat naar huis met een goodiebag (inclusief workshoptips) en geniet nog na van het heerlijke moment voor jezelf én de enorme dosis inspiratie die je hebt opgesnoven. 

De duur van de workshop is  +/-2,5 uur. Eventueel is de workshop uit te breiden met een lunch, diner of high tea.

Neem contact op om te reserveren voor een groep. Locatie en data gaan in overleg. Prijs afhankelijk van het aantal deelnemers, locatie, eventuele aanvullingen en afstand (reiskosten) vanaf Veendam.


PROGRAMMA (individueel)

Het individuele programma is hetzelfde als de punten hierboven, maar voor deze workshop kun je je ook alleen of met een vriend(in) opgeven.

Locatie & data

Binnenkort staan hier de locaties en data waarop individueel ingeschreven kan worden (maximaal 10 personen per workshop).

Prijs

De ongeveer 2,5 uur durende workshop kost € 25,00 p.p.  inclusief koffie, thee en iets lekkers. Alle deelnemers ontvangen een fraai vormgegeven kaart met fotografietips en een goodiebag mee naar huis.

 Lidia Vedder

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

Tjark Jans Giezenstraat 6
9641 KB Veendam

KVK 57162778
BTW NL102412972B02