Meer voelen, minder denken


Ken jij dat? Dat je dagen gevuld zijn met denken, piekeren, praktische zaken en doen. Je hoofd heeft de regie en je springt van het één naar het ander. En hoe meer je je hoofd volgt, hoe minder ruimte er is voor simpel zijn. Uiteindelijk voel je je regelmatig moe, vol en is ontspanning ver weg. Meer aandacht voor je lichaam en wat er te voelen is, betekent direct minder aandacht voor de activiteiten in je hoofd. Door het volgen van deze workshop, geef je een cadeautje aan jezelf.

 

PROGRAMMA

  • Instuif met koffie, thee en lekkernijen
  • Yoga & Mindfulness - Isabella Trip, Isayoga
  • In deze workshop nodigen we je met oefeningen en meditatie uit om meer te ervaren in je lichaam, zowel fysiek als gevoelsmatig. Je verlegt je aandacht van denken naar voelen, de eerste stap naar zijn wie je werkelijk bent en ontdekt aan wat er leeft in jou. De yoga poses zorgen daarnaast ook voor een soepel en gezond lichaam. 
  • Lunch
  • Workshop ‘Een brief vanuit het hart’ - Lidia Vedder, Hoe Vedder Lifedesign
    Je gaat aan de slag met verschillende soorten oud en nieuw papier, met masking tape, sjablonen, stempels, stickers, lint en meer én maakt hiermee je eigen briefpapier. Als je ontwerp klaar is, schrijf je de brief aan een speciaal iemand en die je kan geven of sturen in een zelfgemaakte enveloppe of met een lakzegel. Kortom: een aantal uren spelen met papier en schrijfkunsten met als resultaat een bijzonder cadeau, recht uit het hart. Inclusief koffie,thee en wat lekkers.
  • Ontspannende afsluiting & goodiebag

Neem contact op voor meer informatie.


Lidia Vedder

Telefoon: 06 146 477 82
E-mail: info@hoevedder.nl

 

Tjark Jans Giezenstraat 6
9641 KB Veendam

KVK 57162778
BTW NL102412972B02